![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: Shanghai, Çin
|
merhaba ben kendi yazdığım programlar için winamp yada benzeri çerçevesiz grafiksel arayüz nasıl yapabilirim? ve öyle hoş butonlar tabi..
__________________ - [ www.gulhangulez.com ] - |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: Shanghai, Çin
|
arkadaşım dosyayı delphide açtım ama mevcut kodları arayüz şeklinde göremedim, bu konuyu pek bilmememden olsa gerek. sanırım winampın arayüzü için xml kullanılmış ama bu nasıl yapılmıştır hiç bilmiyorum. alternatifi olmalı mutlaka, bir bilen vardır. delphi kullanıyorum
__________________ - [ www.gulhangulez.com ] - |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Qmaillin web arayüz? | ismail_w | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 7 | 08/06/2007 17:56 |
| Makaleler icin arayüz | hiko | Site Yorum | 6 | 14/07/2006 22:22 |
| c++ ve arayüz | stripe1916 | C / C++ | 5 | 22/10/2005 21:29 |
| Arayüz Tasarlama | omerdh | Visual Basic | 2 | 31/07/2004 16:25 |
| delphi ve arayüz | evrenk | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 6 | 27/10/2002 15:20 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |