![]() | |
| | #1 (permalink) |
| . Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: 34
|
Tank bana en yakın çıkışı bul... -tank bana en yakin çikisi bul -en yakini arabayla 30dk uzakta, sana gelmez abi -iyi bari birseyler atistirayim; tank bana en yakin kebapçiyi bul -abi sende .okunu çikardin -tamam telefon numarasini ver yeter -......... - tank bana en yakin cikisi bul - abi sag tarafinda $i$li etfal binasi var goruyor musun? - evet? - i$te o sana girsin oahahah*click* - allah tank buradan bir cikayim! hele buradan bir cikayim! - tank bana en yakin çikisi bul - sayin abim, ikinci köprüye girmisin sen. yok artik bi çikis senin için. - desene tutulucaz iki saat bu trafikte. eee tank anlat bakalim... - tank beni ara konturum bitiyor - yapma yaw euheuh!! - tank bana en yakin ciki$i bul! - hocam en yakin ciki$ iki sokak otede ama sen husrev gerede'den git orada bir tekel bayii var, oradan iki kisa camel da alirsan cok sevinirim abi.. - senin bulacagin ciki$in sana da tank.. - aman abi uzatma i$te.. soket olsa ben girer alirim biliyorsun.. - o zaman bana acilen para ustunu butun almak icin fazladan para verme programini yukle.. - sendedir abi - tank bana en yakin çikisi bul - burasi inönü burdan çikis yok ekieki - tank bana en yakin ciki$i bul! - yok ya trinity'i alan sen, kahraman olan sen, sonra ba$in sıkı$tımı tank gel beni kurtar - haydaa sirasi mi karde$im $imdi bak morpheus'u veriyorum... - alo tank bozuntusu kafayi yiyeceksin bak - aman abi ozur dilerim - tank bana en yakin ciki$i bul! - hocam en yakin be$ikta$ hakan pastanesi var ama barbaros'ta $ampiyonluk kutlamalari var trafige kapali oradan gidemezsin - cabuk tank! smith, simit gibi yiyecek beni.. - dur dur ihlamur'dan gidersen ula$abilirsin ama orayi da belediye kaziyor.. ba$ka yere bakiyorum dayan gözüm! - lan aliyorum elime hadi canim hadi guzelim! - aha mecidiyekoy profilo hocam direk fulya $i$li ciki$indan git ama bu saatte de kopru trafigi vardir orada.. - ne diyeyim bilmiyorum tank sana.. senin sucun da degil ki.. neyse ben agent'i icime aliyorum hakkini helal et.. - abi son derece uzgunum.. - tank bana en yakin ciki$i bul - git kendin bul kaldirma beni yerimden - lan bana bak oraya gelir senin attigin mermileri tek el hareketiyle durdururum - ben de senin fi$ini cekerim - ulan ulan...
__________________ . |
| | |
| | #4 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
-Tank bana en yakın çıkışı bul -Sus lan panzer -Tank bana ne yakın çıkışı bul -Dur önce gir bakalım -Tank bana en yakın çıkışı bul -Bu aleme giren bir daha çıkamaz -Tank bana en yakın çıkışı bul -Google.com da ara bir önce -Tank bana en yakın çıkışı bul -Ne diyorsuun kar deşim! Tank bunu bul, tank şunu bul sanki arama motoruyuz -Tank bana en yakın çıkışı bul -Yok yaaaw HEPSI EV YAPIMI
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #5 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
-Tank bana en yakın çıkışı bul -...bip ..Aradığınız numaraya şuan ulaşılamıyor lutfen daha sonra tekrar deneyın -ha? -Sakaaaa !! -ya ıkı dakka adam ol parası neyse verıyım.. -Tank bana en yakın çıkışı bul -aha! -noldu? -system faılure -yanı? -.ıctın olum! -Tank bana en yakın çıkışı bul -yaw o harıtayı bosunamı verdık sıze -tank!!! -ıyıce havaya gırdın sen. sımdı o fısı kafandan cıkarıp ... -Tank bana en yakın çıkışı bul -... -cevap versene olum! -lolo yapmaya kırmayım azını burnunu! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Hoş muhabbet devam edelim bari ![]() - Tank bana en yakın çıkışı bul - Girerken bana mı sordun? - Tank bana en yakın çıkışı bul - Kolaysa gel kendin bul - Tank bana en yakın çıkışı bul - Şimdi muhtarın ordan sola dönüyon karşına bir cami geliyor... - Tank bana en yakın çıkışı bul - No way out ekieki - Tank bana en yakın çıkışı bul - Fas depreminden dolayı çıkışlarda bir sorun var canım abim, çıkış olsa çıkarmam mı ben seni. - Tank bana en yakın çıkışı bul - Amma korkuyon Smith'ten ha bekle bende geliyom - Lan gelme olum sende gelirsen kim çıkaracak bizi - Tank bana en yakın çıkışı bul - Anadolu yakasında bir elektrik arızası var neom azcık sık dişini. - Ben dişimi sıkarımda ajanlarda gırtlağımı sıkacak jeneratör menaratör yokmu lan bu gemide - Var da onu acil durumlar için saklıyorum ekieki - Tank bana en yakın çıkışı bul - 100 metre ilerde Star Plaza var Reha Muhtar'ın odasındaki telefona ulaş - eee başka çıkış yok mu tank?
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
-tank bana en yakın çıkışı bul -ZzzzZZZZZ -tank bana en yakın çıkışı bul -en yakın ne kadar yakın -tank bana en yakın çıkışı bul -kalk tiriniti kalk hadi -hoop ne diyon oğlum -pardon abi demin yengeyle dertleşiyordukta "sen benim yerimde olsaydın ne yapardın" dedi de bende onu düşünüyordum -tank bana en yakın çıkışı bul -abi olsa dükkan senin -tank bana en yakın çıkışı bul -Çıkış? Çıkış, çıkış zuahahahaha -Anaaaa herife bak tozuttu -tank bana en yakın çıkışı bul -%50 coker hakkımı kullanmak istiyorum -tank bana en yakın çıkışı bul -%50 coker hakkımı kullanmak istiyorum -demin kullandın anam -ee ozaman telefon cokeri -başlarım tilifonuna -hoooopp purple füyus (mor füyus) nerdeydi len bu çıkış -sus len oğlana kız tavlama dersleri veriyorum -Hadi anam kolay gelsin o zaman
| | |
| | #10 (permalink) |
|
-tank bana en yakın çıkışı bul -Abi daaa karbuz kesecektik
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |