Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Sistem > Donanım

LinkBack Seçenekler
Eski 07/02/2007, 23:24   #1 (permalink)
007

ProJecT Adlı Üyenin Profil Grafiği

Mutsuz Driver Yüklenmiyor

Merhaba arkadaşlar , Win xp pro kullanıcısıyım ve

Epson Styes Color 480 Printer a Sahibim , Bir kaç Driver sitesinden xp için olan driverımı indirdim , Donanim ekle diyerek kuruluma başladım

Exe halinde indirdigim driveri genişletince Disk1 Disk2 9 a kadar gitti yani Disk9

Donanim ekleden , Otomatik yükleme degil de Cd Rom dan seçme özelligi ile Driverların oldugu klasör e geldim , driver yüklenmeye başladı sonra teker teker disk lerin içinde dosyaları istedi bende , istedigi dosyaları Gozat diyerek verdim gayet başarılı yüklendi driver , Fkt ondan sonra Yüklerken bi hata oluştu Driver yüklenemedi yazdı

Sizce sebebi nedir , Yada önereceginiz bir Donanim bulma programı varmı yani pc deki baglı olan donanimı bulup onun dosyasını indiren ?

Şİmdiden Tşk ederim
ProJecT hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08/02/2007, 00:01   #2 (permalink)
İptal Durumu

a. kullandıgın drıverdakı dosyalar eskı olabılır.

b. kullandıgın drıverdan yaptıgın yuklemeden sonra ıstedıgı dosyaları kendı bılgısayarından secerek yuklemeyı tamamlamayı denedıysen muhtemelen basarısız olacaksındır, verdıgın dosyalar tam drıverı yuklemeyı karsılamıyor demektır.

c. Yazıcın 480 mı yoksa 480sxu mu, kımı zaman kucucuk farklılıklar bıle sorun cıkarabılıyor.

Orjınal drıverlara buradan ulaşabılırsın.
Scope hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08/02/2007, 00:46   #3 (permalink)
007

İlginiz için tşk ederim

BEnimki sadece 480 . Yükledim fkt hala görmedi donanim tam yüklenemedi .
Eski 08/02/2007, 01:05   #4 (permalink)
ölü damat

keremu Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: istanbul

Yükleme sırasında oluşan hatalardan dolayı bazen dosyaların kafası karışabiliyor 8) yazıcı bağlantılarını söküp; yazıcıya ait tüm sürücü ve dosyaları silip tekrar takarak kurmayı deneyin. Doğru sürücü olmasına rağmen; yükleme sırasında birçok hata oluşabiliyor ve anlamsız sorunlar çıkartabiliyor ve çok basit bi söküp takma ile tekrar düzelebiliyor.. Herşey gibi bunun sonucu da garanti değil tabiki ; fakat denemekte fayda var..
keremu hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08/02/2007, 03:30   #5 (permalink)
007

Alıntı:
Scope, mesajından alıntı: Mesajı Gör
a. kullandıgın drıverdakı dosyalar eskı olabılır.

b. kullandıgın drıverdan yaptıgın yuklemeden sonra ıstedıgı dosyaları kendı bılgısayarından secerek yuklemeyı tamamlamayı denedıysen muhtemelen basarısız olacaksındır, verdıgın dosyalar tam drıverı yuklemeyı karsılamıyor demektır.

c. Yazıcın 480 mı yoksa 480sxu mu, kımı zaman kucucuk farklılıklar bıle sorun cıkarabılıyor.

Orjınal drıverlara buradan ulaşabılırsın.
Hocam verdiginiz linkten indirdim yükledim tşk ederim . demekki ben başka bi driver ı indiriyormuşum fkt şaun yine bi sorun var .

Kagıt yazdır diyorum kagıtı koyuyorum , fkt düzgün koymadıgınız için yazdıramıyor diyor ve kagıtı aynen çıkartıyor . ama düzgün koydugumdan eminim . hiç bi şekilde birşey yazamadım , yani işlem olarak yazdı diyor eminim ama kagıt a temas etmedigi için kagıt a dökmüyor yazdırdıklarımı .

Acaba sorun yazıcının içindenmi kaynaklanıyor

Şİmdiden tşk ederim
Eski 08/02/2007, 04:09   #6 (permalink)
ölü damat

keremu Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: istanbul

Yazıcıyı ilk kez mi kullanıyorsunuz? Yada ilk kez mi kullanılıyor? Kağıt yuvasında problem olabilir, tam oturmuyor olabilir..
keremu hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08/02/2007, 06:58   #7 (permalink)
007

Yok daha önce kullandım ama düşüp fln hazara da ugramış olablir işin açıkçası neyse ben sürücü sorunumu hallettim artık onuda bi kartusshopcuya götürürüm .

Herkese yorumları ve yardımları için tşk ederim

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı