![]() | |
| | #1 (permalink) |
| 007 Üyelik Tarihi: 08/2005
|
Merhaba arkadaşlar , Win xp pro kullanıcısıyım ve Epson Styes Color 480 Printer a Sahibim , Bir kaç Driver sitesinden xp için olan driverımı indirdim , Donanim ekle diyerek kuruluma başladım Exe halinde indirdigim driveri genişletince Disk1 Disk2 9 a kadar gitti yani Disk9 Donanim ekleden , Otomatik yükleme degil de Cd Rom dan seçme özelligi ile Driverların oldugu klasör e geldim , driver yüklenmeye başladı sonra teker teker disk lerin içinde dosyaları istedi bende , istedigi dosyaları Gozat diyerek verdim gayet başarılı yüklendi driver , Fkt ondan sonra Yüklerken bi hata oluştu Driver yüklenemedi yazdı Sizce sebebi nedir , Yada önereceginiz bir Donanim bulma programı varmı yani pc deki baglı olan donanimı bulup onun dosyasını indiren ? Şİmdiden Tşk ederim |
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 02/2007
|
a. kullandıgın drıverdakı dosyalar eskı olabılır. b. kullandıgın drıverdan yaptıgın yuklemeden sonra ıstedıgı dosyaları kendı bılgısayarından secerek yuklemeyı tamamlamayı denedıysen muhtemelen basarısız olacaksındır, verdıgın dosyalar tam drıverı yuklemeyı karsılamıyor demektır. c. Yazıcın 480 mı yoksa 480sxu mu, kımı zaman kucucuk farklılıklar bıle sorun cıkarabılıyor. Orjınal drıverlara buradan ulaşabılırsın. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ölü damat Üyelik Tarihi: 10/2006 Yer: istanbul
|
Yükleme sırasında oluşan hatalardan dolayı bazen dosyaların kafası karışabiliyor 8) yazıcı bağlantılarını söküp; yazıcıya ait tüm sürücü ve dosyaları silip tekrar takarak kurmayı deneyin. Doğru sürücü olmasına rağmen; yükleme sırasında birçok hata oluşabiliyor ve anlamsız sorunlar çıkartabiliyor ve çok basit bi söküp takma ile tekrar düzelebiliyor.. Herşey gibi bunun sonucu da garanti değil tabiki ; fakat denemekte fayda var..
|
| | |
| | #5 (permalink) | |
| 007 Üyelik Tarihi: 08/2005
| Alıntı:
Hocam verdiginiz linkten indirdim yükledim tşk ederim . demekki ben başka bi driver ı indiriyormuşum fkt şaun yine bi sorun var .Kagıt yazdır diyorum kagıtı koyuyorum , fkt düzgün koymadıgınız için yazdıramıyor diyor ve kagıtı aynen çıkartıyor . ama düzgün koydugumdan eminim . hiç bi şekilde birşey yazamadım , yani işlem olarak yazdı diyor eminim ama kagıt a temas etmedigi için kagıt a dökmüyor yazdırdıklarımı . Acaba sorun yazıcının içindenmi kaynaklanıyor Şİmdiden tşk ederim | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |