![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Ceviz Wiki(ydi)
| TMSSoftware'in TMS Component Pack isimli bileşen paketini satın almayı düşünüyorum. Fiyatı 175 Euro. Bu pakette pek çok güzel bileşen var, ama benim ilgilimi en çok TMS Menus ve TMS Misc bölümlerindeki TAdvToolbar, TAdvMenus, TAdvOfficePager gibi arabirim ile ilgili bileşenler çekiyor. Benzer iş yapan ücretsiz bileşen bulamadım. Bu firma ile ya da bu paketteki bileşenler ile deneyimi olan var mı? Satın almaya değer mi? Benzer bileşenler için tavsiye ettiğiniz başka firmalar var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| javascript ile directory almaya yardım:( | ksksertac | Javascript / DHTML / Ajax | 1 | 27/12/2006 09:32 |
| demekki neymiş, hp yazıcı almaya tövbeymiş. | xXx | Olumlu Sohbet | 12 | 09/09/2006 14:14 |
| Bugün modem almaya gideceğim hangisi... | djaykut | Internet | 4 | 08/09/2005 13:15 |
| service pack 3 . | lilo818 | Veritabanları & SQL | 2 | 22/02/2005 02:32 |
| Almanya Bilişim Alanı Başta Olmak Üzre Kalifiye Eleman Almaya Başlıyacak. | Grafik | Hayata Dair | 11 | 07/10/2004 23:36 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |