![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 12/2004
|
Arkadaşlar küçük bir firma için sesli yanıt sistemi kurmamız gerekiyor. İnternette arama yaptım fakat bu tür cihazları online olarak satın alabileceğim bir site bulamadım. Tavsiye edeceğiniz bir marka veya site var mı? Teşekkürler. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 01/2006
|
sesli yanıt sisteminin ne olduğunu anlamadım benim cahilliğime ver. tahmin ettiğim şey ise www.gvz.com.tr adresinde işine yarayacak bir şeyler bulabilirsin. adamlar telefona bilgisayarla cevap verdirip bir çok işi hallettirebilecek seviyeye gelmişler kolay gelsin |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 12/2004
|
Estağ.. @yesilvadi. Sesli yanıt sistemi ingilizce kısaltmasıyla IVR sistemleri @Predator sizinde dediğiniz gibi bir santral robotu. Gelen aramaları önceden ayarlanmış otomatik bir konuşma ile karşılıyor ve tuş kombinasyonuna göre dahili hatlar arasında yönlendirme yapıyor. Aslında benim rica ettiğim şey bunun daha basiti. Yani yalnızca belirlediğimiz saatlerde arayan kişiye belirlediğimiz bir müzik dinletilecek. Tuşlara basmasına bile gerek yok. Bildiğim kadarıyla bu işi yalnızca yazılım ile yapamıyoruz. Ya da yapabiliyorsak nasıl olacak aydınlatmanız mümkün mü?
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| . Üyelik Tarihi: 02/2003
|
Bunu yapabilen santraller var. Ama daha geniş kapsamli işler için asterix kullanmanız gerekiyor. Asterix bedava bir yazılımdır.(en son öyleydi) ve muhtaç olduğu donanınmar var 1000 1500$ civarında diye hatirliyorum. İhtiyaca göre değişir.
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2002
|
Sesli yanıt sistemlerinin en ucuzu tek portlu olanları bile 350-400 YTL'den aşağı değil, Bu iş içinde yazılımla uğraşılmaz diye düşümüyorum. Maksat sadece karşılama olacaksa tamam ancak bir yönlendirme yapılacaksa mutlaka ve mutlaka bir santral alınmak zorunda. İkinci el piyasadan bulabileceğiniz en ucuz santrali 100-150 YTL olarak düşünüp, üzerinede sesli yanıt sistemini eklerseniz yine 450-550 ytl civarında bir masrafı oluyor. Bunun yerine karel38 bir santral alınırsa (4 harici 8 dahilisi var) 500 YTL gibi bir rakama garantili bir santraliniz + 2 kişiyi aynı anda karşılayabilecek bir santral robotunuz olur bunun yanında da başka özelliklerinide kullanabilirsin.
__________________ Yedekleme yap! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |