![]() | |
| | #1 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
eskiden yapilmasi imkansiz yada cok zor olarak ifade edilen yüz ifadeleri ve benzeri 3D animasyonlari 2 boyutlu ortamdan 3boyuta özel algoritma ile tasiyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=nice6NYb_WA 3boyutlu gercek ötesi masa üstü.. http://www.youtube.com/watch?v=M0ODskdEPnQ
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Kimseyi, bu tip seylerle ugrasmaktan alikoyan birsey yok ki... Biz alışmısız durumumuzla ilgili butun kabahati, dışarıdan birine yüklemeye... Bu tip bir olay geliştirmek, ciddi miktarda para harcamayı da gerektirmiyor. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
özellikle şu 3d masaüsüne bayıldım yahu.. bende istiyorum bananeee
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Perl Programlama Üyelik Tarihi: 09/2004
| Alıntı:
Ben bunun parasal miktarından çok işin asıl önemli kısmının düşünme ve firkir üretmeyle alakalı olduğunu ve bu fikri paratiğe aktaracak beyinlerde olduğunu söylüyorum.O beyin gelişmemişse nasıl olacak. Parasızda hiçbirşey yapılmaz.Mikatarı ne olursa olsun. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Ryu Üyelik Tarihi: 02/2003
| Haklısınız ama, bu tip işlerle ilgilenebilmek için maddi bir rahatlığa kavuşmak gerektiğini düşünüyorum. Düzenli bir gelir ve yeterli boş zaman olmadan bunlara bulaşmak çok zor. Ülkemizde bir bilgisayar aldıktan sonra, maaşı bir ay geçinmeye yetecek kaç kişi vardır ki mesela?
__________________ Bu suya yazılan bir yazıdır... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
yatirimcilarimizin biseyleri üretmek gibi bir kültürü yok sag olsun sabanci gibi büyük sermayeler farkli firmalarin adlarinin adrina SA amblemini koymaktan baska bir fonksiyonlari yok. yeni biseyler üretmek bir kültürdür. siemans ayda bir 10 15 ürünü (yalan olmasin diye 10 15 yazdim daha büyük bir sayiydi) patent aliyor. bu patenlerden belki sadece 1 yada 2 si ona para kazandiricak ama oda yeterli olucaktir. ARG masrafli ve ne getiricegi mechul bir yatirim oldugu icin sevmiyor bizim yatirimcimiz bu gip seysileri.
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: /root/
|
çok güzel tespitler yapılmış. Sakıp sabancı (allah rahmet eylesin) ölmeden önce okuduğum bir röportajında Mısır'a ArgeSA aracılığı ile 2milyon dolara sattığı know-how dan ağzını ballandıra ballandıra bahsediyordu. Tezi ise verimli ve çekirdeksiz karpuzdu! Bu konuda Zorlu Holding çok iyi çalışıyor, dışardan ve uzakdan takip ettiğim kadarı ile. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |