![]() | |
| | #1 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
Selamlar, Bir site düşünüyorum, içinde CD yazma araçlarının güncel sürümlerini barındıracak, test edecek, gerekli karşılaştırmaları yapacak ve kullanici yorumlarini da içerecek.. Ben kendim Nero 7 kullaniyorum ama, bu sürümü tam bir sistem avcisi olmus., 2.0 Turion ile 512 Ram'e kök söktürüyor her yazışında.. Sizin kullandiginiz araçlar neler? Veya hangi özelliğinden dolayı kullanıyorsunuz ?
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #2 (permalink) |
| hekır Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Istanbul
|
ilk cd yazıcımı aldığımdan beri nero kullanırım. eski sistemde hala geliştirilmekte olan 6.x kullanıyordum. şu anki sistemde 7.x. eski sistemde en düşük hız 4x te bile yazarken hiç bir şey yapmadığım, her şeyi kapadığım halde hard-disk ağlıyordu. şimdi yanacak korkusuyla yazıyordum. bir de tabii yazmadan önce sistem rahatlasın diye restart ederdim. ama tabii şimdikinde 320x2 Seagate RAID-0, conroe cpu vs. olduğundan en yüksek hızda bile yazarken 5-10 programla aynı anda uğraşabiliyorum
__________________ . |
| | |
| | #3 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
notebook'da bir cd yazıcı değişimi yapmam zor bu aralar ![]() elimdeki de senin ilk zamanlarki durumun gibi hale getiriyor beni
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #4 (permalink) |
| hekır Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Istanbul
|
- nero 6 kullan http://www.nero.com/nero6/eng/nero-up.php - en düşük hızda yaz - yazarken başka bir şeyle uğraşma - kaliteli medya kullan - disk birleştirme(defrag) yap. - anakartın sürücülerini güncelle - windows optimizasyonu yap ben eski pc de 256 ram le rahat rahat cd yazıyordum. dvd yazarken kastırıyordu. hard-disk' in çekmediği eziyet kalmamıştı. neredeyse 1 gün sürdüğünden ve diskte boş yer olmadığından defrag da yapmıyordum.
__________________ . |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 07/2002
|
Nero Bedava Surum kullaniyorum. 5.x.x.x gibi birseydir muhtemelen. Zaten bir DVD/CD yazma aracindan sadece CD/DVD yazmasini bekliyorum. Easy CD Creator da kullanmistim bir 7 sene evvel. Ya benim kabiliyetsizligim, ya windows98'in kabiliyetsizligi, ya yazilimsal sorunlar sebebiyle o zaman yazdigim tum cd'lerden veri kurtarmak icin gunlerce ugrasmistim. Zaten o zaman cd yazmayi minumum'a indirdim, harddisk almaya basladim. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2003
|
@C-Nem 14 mb gerekli araçları bırakıp küçültüğümüz hali var, bu sistemi 120 Mb paketi gibi yormaz. Ayrıca bu ne saçmalık kardeşim gittiğim yerde cd yazma programı lazım daha dün 10 mb programı şişirdikçe şişirmişler tutup 120 Mb download edecez, 10 dk iş için yarım saat download bekleyecez oldu... Paketleme için Serkan Cankurban Arkadaşımıza Allah Razı Olsun Bırakınız. http://www.thealico.com/help/Nero-7....imgdrv_trk.exe |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |