![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2003
|
Merhaba arkadaşlar. okuyanlar bilir,bir başka konuda Türkmenistan 'daki yarışma hakkında bişiler söylemiştim.işte o yarışmaya katılırken kullanacağımız veritabanı şu an TÜBİTAK'ta.inceliiyorlar.fakat bir problem var ki beni sinir ediyor. sorun şu: Arama yaparken alan adıyla birlikte verdiğimiz değerler sonucu arama yapamıyorum.size kodları veriyorum.kodlarda bir problem var.çözebilirseniz çok makbule geçer: Private Sub Command3_Click() Db1.FindFirst 2, "=", 17 bir de 2 tane arama sütunu var. 1.si hangi alanda arayacağı (ad,soyad gibi:yukarıda yazan 2 alan adını temsil ediyor). 2.si ise tüm kayıtlar içerisinde araması(17'de onu temsil ediyor.17 yerine bir değer yazmalıyız ve kullanıcının yapacağı herhangi bir aramayı nulabilsin.şu durumda sadece 2. alanda 17. kaydı bulabiliyor). bekliyorum. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| vb'de mail gönderme sorunu | murtizek | Visual Basic | 0 | 17/03/2007 07:34 |
| vb'de c++ tipi define etmek | Lmanyakaa | Visual Basic | 1 | 14/02/2007 04:55 |
| VB'de frame içine simge ekleme | erh_tun | Visual Basic | 5 | 13/11/2006 01:31 |
| Vb'de Dosya İmzaları. | SHOPEN | Visual Basic | 0 | 30/08/2004 00:42 |
| vb'de moduller nasıl kullanılıyor? | afacan8 | Visual Basic | 1 | 11/08/2002 15:54 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |