![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
delphide bazı yerlere girdiğimde örneğin project menüsünden optionsa girdiğimde ve quick report eklerken bilgisayar kendini resetliyor(yeniden başlıyor) bunu nasıl düzeltelirim. Teşekkürler.. İşletim sistemim windows xp prf. 2002 donanım profili cpu pentium 4 2.4 ghz, hdd 80 gb, ram 512mb |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Ryu Üyelik Tarihi: 02/2003
|
Project menüsünden options'a her girdiğinizde bilgisayarınız resetleniyor mu? Yoksa rastgele işlemler yaparken mi resetleme oluyor? Şu yüzden soruyorum, Delphi'nin böyle bir hataya neden olduğunu hiç duymadım. Ancak Delphi oldukça fazla ram kullanıyor. Bilgisayarındaki Ram modüllerinde bir bozukluk varsa, sebep bu olabilir.
__________________ Bu suya yazılan bir yazıdır... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Acil Delphi ve SQL Bilen Arkadaş arıyoruz. | 2000mc | Duyurular & İlanlar | 0 | 25/02/2007 20:05 |
| ACIL...delphi hatası | gul123 | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 2 | 21/02/2007 13:35 |
| acil : hostta sorun(localhostta sorun yoktu) | yediyildizo | PHP | 8 | 20/01/2007 15:59 |
| 3D Oyunlarda Makina Resetleniyor... | murat38 | Donanım | 7 | 09/05/2006 22:29 |
| delphi acil yardım pls!!!!!!!!! | atilla24 | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 18 | 29/06/2005 18:50 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |