![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Çanakkale/Gelibolu
|
Okulda çalışan kız arkadaşım ile msn üzerinden web camera görüntülü konuşamıyoruz.Sorun tamamen okulun hattında sanırım.Birbirimize davetiye gönderdiğimizde mesela bağlantı kuruluyor diyor ve uzun bir süre bekledikten sonra bağlantı iptal oluyor.Yani bağlantı kurulmadan iptal oluyor.Herhangi bir bilgisayarla bağlantı kurabiliyorum yanlızca kız arkadaşımın çalıştığı okuldaki bilgisayarlarda görüntülü görüşme imkanı olmuyor.Şimdi sorum şu; 1-Acaba o okuldüki bilgisayarlarda farklı bir sistem mi kullanılıyor? 2-Okul gibi yerlere internet erişimini Milli Eğitim Bakanlığı Veriyor.Acaba onların verdiği bağlantıların hepsi mi böyle.Yani bütün okullarda mı böyle? 3-kız arkadaşımın kullandığı bilgisayarda mı bi sorun var? Yardımcı olursanız çok sevinirim.İlgi ve lakanız için şimdiden teşekkür ederim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Görüntülü photoshop dersleri 1 ve 2 | sedatozkul | Photoshop / Corel / PSP | 17 | 29/03/2007 06:32 |
| Preloading yapamıyorum yardım edin :( | ssss_love | Flash / Director / Swift 3D ... | 5 | 08/04/2006 17:51 |
| Javascript kodu var yapamıyorum istediğimi lütfen yardım edin | djpowerboy | Javascript / DHTML / Ajax | 3 | 17/01/2006 18:45 |
| Web Sitem İçin Yardım İstiyorum | toratoraman | Web Tasarım | 9 | 19/06/2005 21:46 |
| Csharpnedir 'den Görüntülü Eğitim .NET TV | muharrem_tac | Duyurular & İlanlar | 0 | 21/07/2004 00:20 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |