Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Genel Konular > Beyin Fırtınası

LinkBack Seçenekler
Eski 15/01/2007, 17:43   #1 (permalink)
İptal Durumu

Varsayılan Favori müzik çalıcınız ve en sevdiğiniz özellikleri?

merhaba

iki basit soru:
en sevdiğiniz ortam oynatıcı programınız nedir?
bu oynatıcının en sevdiğiniz özellikleri nelerdir?

ben en çok winamp kullanmak zorunda kalıyorum. yani bundan çok da memnun olduğum söylenemez, nedense tonla eksiği varmış gibi geliyor bana. ama pek güçlü alternatifi de yok. media player 11 sürümü ile harika makyaj yapmış ama; cık. onu da beğenmedim. liseyi yönetmeyle ilgili çok sorundaları var.
winampın en sevdiğim özelliği bir şarkıyı hemen sıraya koyabilmesi

amarok u da linuxta kullanıyorum. en sevdiğim özelliği parça değiştiğinde kocaman bilgilendirme baloncuğunun çıkması

ya siz?
yesilvadi hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 15/01/2007, 17:57   #2 (permalink)
Murat Yavuz

doronty37 Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Kayseri

1. winamp
2. sistemi zorlamıyor (klasik tema ile), birçok eklentisi var.
Eski 15/01/2007, 18:50   #3 (permalink)
Üye

siya Adlı Üyenin Profil Grafiği

Media Monkey
Ape uzantılı dosyalarım var(Klazik müzik) Teması da gayet güzel ,sistemimi zorlamıyor
siya hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 15/01/2007, 21:35   #4 (permalink)
İptal Durumu

mediamonkey in windows sürümü var mı?
yoksa çok salakaca bir soru mu oldu :P
Eski 20/01/2007, 11:17   #5 (permalink)
Üye

siya Adlı Üyenin Profil Grafiği

Alıntı:
yesilvadi, mesajından alıntı: Mesajı Gör
mediamonkey in windows sürümü var mı?
yoksa çok salakaca bir soru mu oldu :P
Yok estagfurullah Var tabi. http://www.mediamonkey.com/download.htm adresinden ücretsiz sürümlerini indirebilirsin
siya hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 20/01/2007, 11:43   #6 (permalink)
İptal Durumu

teşekkürler.

işin doğrusu şu: ben de bir player yazıyorum. iddalı bişey değil ama işlevsel özellikleri bol kullanışlı bir şey olsun, önce ben keyfime bakarım diyordum ancak soruyu soruş biçimimle ilgili olacak sanırım kimse ilgi duymadı.

"bana ne gardaşım ben winapı açıyom keyfime bakıyom" tarzı bir gidişat söz konusu. en azından bir kaç ipucu yakalayabilseydim çok iyi olacaktı. program şimdilik amarok un bir kopyası
ama olsun. ben de programımı yazıyom keyfime bakıyom. hem yeni bir fikir gelrise değiştirmek çok da zor olmaz benim için
Eski 20/01/2007, 12:04   #7 (permalink)
connect4

civciv Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: marduk

foobar2000 fanatigiyim.

kalkin ufolar savasmaya gelmis
civciv hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 20/01/2007, 21:46   #8 (permalink)
İptal Durumu

Alıntı:
civciv, mesajından alıntı: Mesajı Gör
foobar2000 fanatigiyim.
bu foobar ne menem şeydir bilmem. senin en çok sevdiğin özelliği neydi.
Eski 20/01/2007, 22:01   #9 (permalink)
Tembel Coder

Meteryus Adlı Üyenin Profil Grafiği

Beyin fırtınası kısmına "bir playerden beklentileriniz" gibi bir başlık açsan daha net cevaplar gelebilirdi sanırım

Videolar için bsplayer kullanıyorum, sevdiğim özelliği videolar için tam ekran seyir sırasında imleci ekranın altına yada üstüne yaklaştırdığımda video kontrollerine ulaşabiliyorum, bu pek çok playerda sadece aşağıda yada sadece yukarıda çıkıyor.( Altyazılı filmlerde kolaylık sağlıyor )

Müzik için mediaplayer kullanıyorum, benim için bir özelliği yok , basit birşey olması daha çok işime geliyor, en kötü huyu playlist oluşturma ve kaydetme işlemlerinin biraz sinir bozucu olması, winamp'ı sadece türkerin radyo yayınını dinlerken kullanıyorum
Eski 20/01/2007, 23:20   #10 (permalink)
İptal Durumu

Alıntı:
Meteryus, mesajından alıntı: Mesajı Gör
Beyin fırtınası kısmına "bir playerden beklentileriniz" gibi bir başlık açsan daha net cevaplar gelebilirdi sanırım

Videolar için bsplayer kullanıyorum, sevdiğim özelliği videolar için tam ekran seyir sırasında imleci ekranın altına yada üstüne yaklaştırdığımda video kontrollerine ulaşabiliyorum, bu pek çok playerda sadece aşağıda yada sadece yukarıda çıkıyor.( Altyazılı filmlerde kolaylık sağlıyor )

Müzik için mediaplayer kullanıyorum, benim için bir özelliği yok , basit birşey olması daha çok işime geliyor, en kötü huyu playlist oluşturma ve kaydetme işlemlerinin biraz sinir bozucu olması, winamp'ı sadece türkerin radyo yayınını dinlerken kullanıyorum
evet sanırım doğru konu ile ilişkilendiremedim, bu vakitten sonra bu taşıma işini sanırım sadece forum yçneticileri yapabilir. gerek görürlerse ne ala.

bsplayer video lar için çok iyi bir seçim ancak medai player benim gördüğüm en süslü ve en yeteneksiz medya oynatıcılarından. herhalde M$ un en çok üzerinde durduğu konu lisans hakları, onu da denetlerken bilgisayar kilitleniyor, internete bişeyler oluyor

peki medya oynatıcıların bütün medyaları oynatabilmesi nasıl bir özellik. yani hem videoları hem de ses dosyalarını çalabilmesi güzel olmaz mı. her ne kadar winamp ın bunu yapmasından nefret ediyorum ama.. sanırım kullanışlı bir yönetimi olmadığından.

bir de bellek harmaca meselesi var. winamp bu konuda yeterince başarılı ama herkes için sorun olmuyor. herhalde herkes benim gibi 256 belleklerle sürümmüyor

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık