![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 01/2006
|
merhaba iki basit soru: en sevdiğiniz ortam oynatıcı programınız nedir? bu oynatıcının en sevdiğiniz özellikleri nelerdir? ben en çok winamp kullanmak zorunda kalıyorum. yani bundan çok da memnun olduğum söylenemez, nedense tonla eksiği varmış gibi geliyor bana. ama pek güçlü alternatifi de yok. media player 11 sürümü ile harika makyaj yapmış ama; cık. onu da beğenmedim. liseyi yönetmeyle ilgili çok sorundaları var. winampın en sevdiğim özelliği bir şarkıyı hemen sıraya koyabilmesi amarok u da linuxta kullanıyorum. en sevdiğim özelliği parça değiştiğinde kocaman bilgilendirme baloncuğunun çıkması ![]() ya siz? |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006
| Alıntı:
Var tabi. http://www.mediamonkey.com/download.htm adresinden ücretsiz sürümlerini indirebilirsin | |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
teşekkürler. işin doğrusu şu: ben de bir player yazıyorum. iddalı bişey değil ama işlevsel özellikleri bol kullanışlı bir şey olsun, önce ben keyfime bakarım diyordum ancak soruyu soruş biçimimle ilgili olacak sanırım kimse ilgi duymadı. "bana ne gardaşım ben winapı açıyom keyfime bakıyom" tarzı bir gidişat söz konusu. en azından bir kaç ipucu yakalayabilseydim çok iyi olacaktı. program şimdilik amarok un bir kopyası ama olsun. ben de programımı yazıyom keyfime bakıyom. hem yeni bir fikir gelrise değiştirmek çok da zor olmaz benim için |
| | |
| | #7 (permalink) |
| connect4 Üyelik Tarihi: 09/2006 Yer: marduk
| foobar2000 fanatigiyim.
|
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Beyin fırtınası kısmına "bir playerden beklentileriniz" gibi bir başlık açsan daha net cevaplar gelebilirdi sanırım ![]() Videolar için bsplayer kullanıyorum, sevdiğim özelliği videolar için tam ekran seyir sırasında imleci ekranın altına yada üstüne yaklaştırdığımda video kontrollerine ulaşabiliyorum, bu pek çok playerda sadece aşağıda yada sadece yukarıda çıkıyor.( Altyazılı filmlerde kolaylık sağlıyor ) Müzik için mediaplayer kullanıyorum, benim için bir özelliği yok , basit birşey olması daha çok işime geliyor, en kötü huyu playlist oluşturma ve kaydetme işlemlerinin biraz sinir bozucu olması, winamp'ı sadece türkerin radyo yayınını dinlerken kullanıyorum
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
bsplayer video lar için çok iyi bir seçim ancak medai player benim gördüğüm en süslü ve en yeteneksiz medya oynatıcılarından. herhalde M$ un en çok üzerinde durduğu konu lisans hakları, onu da denetlerken bilgisayar kilitleniyor, internete bişeyler oluyor ![]() peki medya oynatıcıların bütün medyaları oynatabilmesi nasıl bir özellik. yani hem videoları hem de ses dosyalarını çalabilmesi güzel olmaz mı. her ne kadar winamp ın bunu yapmasından nefret ediyorum ama.. sanırım kullanışlı bir yönetimi olmadığından. bir de bellek harmaca meselesi var. winamp bu konuda yeterince başarılı ama herkes için sorun olmuyor. herhalde herkes benim gibi 256 belleklerle sürümmüyor | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |