![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2004
|
Merhaba. Arkadaşlar Delphi'de MySQL logu tutan program yazmak istiyorum. yani hangi kullanıcı hangi tablo üzerinde ne işlem yapmış onu tutmak istiyorum. Yalnız bu işlemi bir modül olarak yapmalıyım. Yani veritabanı ve tablodan bağımsız olmalı.Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2004
|
Arkadaşlar son yapılan sql i bulmak hariç, runtime da trigger oluşturup, kim hangi tabloya ne zaman, hangi işlemi (insert,update,delete) yapmış log olarak bir tabloya yazdırıyorum. Kodları tam bitirince yazıcam. Ancak esas sorun hala yerinde. Mysqlde kişinin o sessionda çalıştırdığı son sql nedir?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Delphi'de sql like kullanımı | yumert | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 4 | 11/11/2006 10:04 |
| CD/DVD yazmak için program? | gok_tengri | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 4 | 17/07/2006 10:50 |
| mysql e bi degiskenden veri yazmak acele yardım lutfen | aktogan | C / C++ | 3 | 03/06/2006 18:41 |
| mandrekle 10.1 vmware c baslıklarını tutan dosya nerde??? | blackman | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 13/04/2005 20:06 |
| php-mysql ile yapılmıs bir program hakkında yardım | aistan | PHP | 1 | 22/08/2002 19:43 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |