![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Orta Saha Üyelik Tarihi: 06/2002 Yer: Mezapotomya
|
mandrake yi kurdum.tv kartını tanıdı ancak x..tv die bir program var standart olarak kurulan, onda kanal ayarları bölümünde türkiye-kablotv olmadığından tv izleyemiyorum.kanalları ayarlamakta çok zahmetli ve zor olduğundan önereceğiniz çözüm yada başka bir program varsa rica ediyorum, özellikle kullanıp memnun olduğunuz programlar.
__________________ Bu vatanın ekmeğini yeyip bu vatana ihanet edenler, birgün ekmeği yedikleri yerden kurşunu yerler... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| webcam ile izleme | DotNetKid | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 6 | 16/12/2006 16:29 |
| MySQL lock izleme | orcunyucel | Veritabanları & SQL | 0 | 08/04/2006 18:54 |
| AdobePremiere de ön izleme sorunu | aikineyzen | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 1 | 20/06/2005 10:52 |
| networkte uzaktan izleme | magius | Windows | 5 | 07/12/2004 09:22 |
| ağ izleme | serk@n | Ağ / Güvenlik | 9 | 09/03/2004 11:56 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |