![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Programlamaya programlndk Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: istanbul
|
Merhaba Bir aralar sadece flash oyunlar içeren bir site yapmıştım 6 ay önce kapamıştım Şimdi aynı isim altında ziyaretçilerime sadece flash oyunlar oynatmaktan daha ötesine giden eğlence mizah birazda tadında bir site Yorumlarınızı bekliyorum Bakın benim hiç olmamış dediğim bişe var şimdi söylemiyorum fikirlerinizde sizi yönlendirmemek için bakalım nekadar kişi bana katılacak link >> http://www.flash-oyun.com Saygılarımla...
__________________ PHP Kodu: |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The one Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İzmir
|
-domainle içerik tam uyuşmuyor flash oyundan çok mizah sitesi haline dönmüş bence başka domain satın al -yeni bir logo şart. -siteyi daha görsel kılmak için fontlara,iconlara ve en önemlisi menu nav. önem ver!! -logoya index linki vermemişsin -web 2.0 trendine uy bu siteye gider kolay gele... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
bu site kaliteli bir Flash Oyun sitesi olsa gercekten cok is yapabilir. piyasada legal veya illegal oyunlari da icinde ozel scriptler dolasmakta, aslinda kullanilabilir.. ayrica hep merak etmisimdir, bu oyunlari ve animasyonlari sizin yapmadiginiz varsayarak, bunlari kullanmak suc teskil etmiyor mu? [baltalamak için degil gercekten merak ediyorum]
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Programlamaya programlndk Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: istanbul
| Alıntı:
-siteyi daha görsel kılmak için fontlara,iconlara ve en önemlisi menu nav. önem ver!! ben kasıtlı olarak icon ve fontlardan kaçtım dikkat edersen içeriklerin hepsi bir gri zemin renkli bir tablo içerisinde icon kullanacak olsaydım herşeyi kare bir tablo içerisine yerleştirmezdim C-nem bu oyunları zaten yapıcıları başka yerlerde kullanılmasına izin veriyor oyunun kendisinde telif hakları yazıyor zaten oyunun başka sitelerde kullanılması onlar için bir artı zaten
__________________ PHP Kodu: | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
| tam emin degilim ama, bu sekilde oldugunu hic sanmiyorum.
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #7 (permalink) |
| ~ renklererenkvermek... Üyelik Tarihi: 02/2006 Yer: İstanbul
|
@exedat arkadaşın dediği gibi sitenin içeriği ile domain ismi uyuşmuyor.içerik domain ismine nazaran daha kozmopolit bir hâl almış.bence flash-oyun dan ziyade izlenebilicek içerikler adını çağrıştıran bir isim bul; mesela youtube, livevideo vs...tasarıma gelince , sitenin genel tasarımı zaten koyu , gri renk ile daha da boğmuşsun.ilgimi çeken çeken birşey olsa bir an önce bitsin de kapatayım şu siteyi diyesim geliyor.yine @exedat a katılarak yeni bir logonun şart olduğunu vurguluyorum.logo çok sıradan ki logo site tasarımında çok önemli bir yeri vardır.fontlar da çok sıradan daha iyi bir site için fontlara önem vermelisin.benden bu kadar ; başarılar diliyorum
__________________ ~niyazitaha.güzel Web Developer |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |