![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
Merhaba Arkadaşlar Ben Java Dan Hiç Anlamam Ama Bi .jar Dosyasını Türkçeye Çevirmem Gerekti, Şimdi Ben .jar Dosyasını Winrarla Açtım, İçinden Gerekli Yerleri Düzenledim, Şimdi Ben Bunu Tekrar .jar Haline Nasıl Getirebilirim? Winrarla .jar Olarak Sıkıştırdım Çalışmadı, Picozip Diye Bi Programla da Sıkıştırdım .jar Uzantısında Gene Çalışmadı Bunu asıl Çalışan .jar Haline Getirebilirim?
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Düşün düşün düşün Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
jar cmf MANIFEST.MF tennis.jar edu/* MANIFEST.MF dosyasını yaratacaksın ve içine Manifest-Version: 1.0 Main-Class: edu.edutime.tennis.Tennis Created-By: 1.5.0_06 (Sun Microsystems Inc.) bunları yazacaksın paketlerı ve açılış classını ayarlıyorsun. manıfest çalışmassa jar dosyasının içinden manifest.ms dosyasını çıkar onu editle bu manifer dosyasını ve jar komutunu çalıştırdığımız yer projenın altındakı classes ın içi |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
Valla Kardeş Anlamadım Java dan Hiç Anlamadığımı Belirttim ZAten, İnternetten Biraz Araştırdım, JDK yı Kurdum "jar -cf applet.jar applet" Komutuyla Jar Haline Getirdim Ama Açlışmıyor, Orjinalini Winrarla Açıyorum Hiç Değişiklik Yapmadan Bu Komutla Tekrar .jar Haline Getiriyorum Ama Çalışmıyor, Tam Olarak Neler Yapmam Gerekir? Çalışmamasının Sebebi Nedir? Bi Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim...
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Thy Soul is Thy Grace Üyelik Tarihi: 06/2005 Yer: Muratlı\Tekirdağ
|
Bu hatayı görünce tarayıcından Araçlar vb. bir yerden java konsolunu aç ve gösterilen hata raporunu incele.Ayrıca jar içinde düzenlediğin dosyaların formatı ne?Senin ne düzenlediğini bilmiyorum ama class vb. bir formatsa orj. kaynak kodunu düzenlemen gerekiyor bildiğim kadarıyla.
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| En Çetin Cevizci :) Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: Y:212314 Z:92415489
|
Açık kaynak kodları lazım sana öle elini kolunu sallıya sallıya düzenliyemezsin çünki o klasör jar halindeise derlenmiştir içindeki "*.class" lar bir daha açamazsın ki o yuzden kaynak kodlara packpagelere ihtiyacın var yani jar dosyasındaki class lar *.java olması lazım.
__________________ Tohum saç,bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın, Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın, imazmmodified eden moderator utansın! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |