![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2003
|
Herkese Merhaba. Elimde Word'de hazırlanmış bir kitap var. İçindekiler bilgisi,sayfa sırasına göre ve alfabetik siraya göre konu başlıkları kitap içerisinde mevcut. Bu kitabı veritabanında saklamak istiyorum. Bunun için nasıl bir altyapı kurmam gerekiyor? Kelime araması yaparak ilgili konu başlıklarını listelemek ve bunlara link vermek istiyorum. (PHP+MySQL kullanarak) Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| yazı içerinden dizi değerleri aratmak ve saklamak | sineld | PHP | 3 | 28/11/2005 18:04 |
| Resimleri access veritabanında saklamak! | sımone | Veritabanları & SQL | 0 | 04/09/2005 14:57 |
| Updatelerim Saklamak İstiyorum | KaravanaBatu | Windows | 1 | 24/07/2005 23:48 |
| Dosya adresini saklamak! | KAFAYI-7M | PHP | 14 | 20/03/2004 23:55 |
| mysql ile yazı saklamak | mcman | PHP | 3 | 19/03/2004 23:41 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |