![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
Arkadaşlar bu sisteme bi göz atın almayı düşünüyorum yorum yaparsanız sevinirim GIGABYTE I945PL-S3 I945 DDR-2 GLan Sata 16X 775p INTEL E6300 1.86 GHz 1066 MHz 2MB Core2 Duo 775p 512 MB 667 Mhz DDR2 Ram Kingston POWERCOLOR ATI RADEON X700 256 MB TV-OUT 16X SEAGATE 160 GB 7200 RPM NCQ 8MB SATA2 HP PAVILION VS17E 17 LCD Monitör Gümüş M.Media FRISBY 6905-WSB P4 Atx Kasa Kulplu Pencereli 400W |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
Üstünde yazana inanma. coolermaster, silverstone, asus, aopen ve şu an hatırlayamadığım 2-3 marka dışında geriye kalan pegasus, quake, feel, frisby, everest, codegen,... marka kasaların içindeki PSUlar üzerinde yazan gücün en iyi ihtimal %60ını anca verebiliyordur. COOLER MASTER - CENTURION 5 BS ASUS - TA5A1 Enson 08/01/2007 20:26 tarihinde turker tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
| AOPEN H700B-BO8 400 W Siyah-Gri Kasa'yı eğer bulabilirsen tavsiye ederim.Ben daha komplike bir konfigurasyonu bu kasada çalıştırıyorum.Ama yok o kasa'nın boyu fazla büyük hemde pahalı dersen CoolerMaster CAC-T05 alabilirsin.Aslında en akılıcası onu alıp PSU'ini çıkartıp atıp yerine Thermal Take 'in 400W üzeri PSU'lerinden takmak bence,çünkü kendi psu'su 350W ve fazla gürültü çıkartıyor.Ama hiç para sorunum yok diyorsan THERMALTAKE LANMoto VA1000UWA Aluminyum Mavi/Kırmızı Powersız kasa alıp gene thermal take'in Power supply'ını tak derim.Kasa Ferrari arabaya benziyor. .Sonuç olarak bence ne yaparsanız yapın PSU'nuzu ayrı alın derim.(tabi ileri konfigurasyonlara meraklıysanız.) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
kasa güzel olmus ayni sisteme yakın gecenlerde bende topladim ama dedigi gibi türkerin asus bir kasa ve 1 gb ram baska bisi yok eksigi... birde lg dvd-rw eksik kalmis ve ses sistemi felan
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |