![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Read Only Üyelik Tarihi: 11/2005
|
Oyle bir şehir similasyonu dusunun ku:
Sizce bu listede daha baska neler olmalı... Not: Dusunduklerinizin programlanabilir olmasından ziyade hayal edebildikleriniz onemlidir.. Teşk... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| READ ONLY Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: MERSİN
|
istemem ben oyle gelecek. araştırmanın tadı kalmaz yahu. ben alacağım kazak için zaman harcamak isterim. arada kazıklanmak isterim kazıklandığıma dair bir anım olsun isterim. onlayn misafir kabul etmem. elinde pastası ile gelen şoyle yanaklarından opebileceğim misafirlerim gelsin. yani programda da olsa boyle bir şey olmalı ki gerçek hayata uygulanabilirliği fazla olsun de mi? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| connect4 Üyelik Tarihi: 09/2006 Yer: marduk
|
su otobus projesini hayirsever biri lutfen yapsin artik kurtulalim.en az 50 defa 'turkiye'de ilk, internetten otobus bileti aliyosun ve otobusun nerde oldugunu canli gorebiliyosun' projesiyle ilgilenen is adami/web gelistirici gordum. sahan'in deyisiyle, yahu ilerleyin artik, milletce takmisiz bir otobuse.gelecegi hayal ederken aklimiza ilk ne geliyor? otobus! ne guzel english titlei cakmisiz, similasyon falan gayet artistik bir start, fakat ilk maddeden otobus. biraz devam edince bina, ondan sonra da don. @revne, lutfen uzerine alinma, isyanimin seninle pek ilgisi yok. bu kadar tahammul edemedigim sey senin hayalin degil baska seyler. |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
Evet sizi anlıyorum. Ama ben sorunlarından cok bu hayalin ufkunu gormek icin actim bu konuyu... Yok ben istememden ziyade şuda olsa tadından yenmez dediğiniz şeyleri merak ediyorum.. Amacım burada herhangi bir soruna çözüm üretmek deil. Kolay gelsin... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Perl Programlama Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Şehir küçük,bence şöyle önümüze bir harita çıkarılsa ve önceden çekilmiş videolarla o yörenin yada o bölgenin görüntülerini görsek,ona göre bir fikir edinsek ve sonra gezinti için evet bu kez burası deyip yola koyulsak daha iyi olmazmı? Ben böyle birşeyi gerçekten isterim. Bu harita bir ülkenin olabilir ,bir bölgenin olabilir yada bir şehrin. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Alıntı:
Diyelimki kiralık bir ev arıyorsunuz.. evin ozeliklerini bilmenizin yanısıra.. ulaşım kolaylığı, merkezi mi deil mi? Evin yapısı nasıl?? falan filan.. Direk hiç emlakcıyla muhatap olmadan geze bildiginizi dusunun.. eger begenmedinizse kaybettiğiniz sadece 10 dak olacak.. Sonra baska kiralık eve bakarsınız.. oyle devam eder..
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |