![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2006 Yer: Çengelköy/İstanbul
|
Yeni yaptığım bir flash oyun sitesine, BOSS Protection özelliği eklemek istiyorum. Belirlenen bir klavye tuşuna basıldığında siteyi otomatik kapatacak veya farklı bir görüntü çıkacak. Otomatik kapatma veya farklı görünüm olayı sorun değil fakat tuş atama olayını nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Java ile mi yapılabilir acaba ![]() Ayrıca arama motorlarına baktım fakat daha önce ya böyle birşey deneyen yok ya da yanlış arıyorum. Tuş atama mı yazmalıyım dökümanlar için? Eğer daha önce böyle bir çalışma yapmış ya da böyle bir çalışmaya şahit olmuş arkadaşlar biraz fikir verirse çok sevineceğim.. Teşekkürler.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| ie ile siteye girilmesin? | eviL | PHP | 15 | 23/11/2007 14:14 |
| www. olmadan siteye ulaşılamıyor | onsekiz | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 7 | 27/07/2005 17:21 |
| [Siteye Mpg Eklemek] | Darkwave | Web Tasarım | 2 | 27/04/2004 18:01 |
| Siteye Muzik | bizz | Flash / Director / Swift 3D ... | 3 | 15/03/2004 14:24 |
| Bu siteye dikkat !!! | yemre | Site Yorum | 20 | 24/03/2003 11:46 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |