![]() | |
| | #1 (permalink) |
| işte öyle Üyelik Tarihi: 09/2006 Yer: Mersin
|
kullandığım cms ye xajax entegre ettim ancak herhangi bir form işlemi olduğunda sisteme bağlı bir değişkenin form verileriyle beraber gönderilmesi gerekiyor.. Kod: function sed_sourcekey()
{
global $usr;
$result = ($usr['id']>0) ? strtoupper(substr($usr['sessionid'], 0, 6)) : 'GUEST';
return ($result);
}
alttaki ise kontrol ediyor.. Kod: function sed_check_xp()
{
global $xp;
$sk = sed_sourcekey();
if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"]=='POST' && !defined('SED_AUTH'))
{
if ( empty($xp) || $xp!=$sk)
{ sed_diefatal('Wrong parameter in the URL.'); }
}
return ($sk);
}
ajax fonksiyonunu her çalıştırmamda Wrong Parameter in the URL hatası alıyorum.. ajax fonksionu çalışırken eğer bu fonksinonun ürettiği veriyi de gönderirsem sorunun çözüleceğine inanıyorum..
__________________ I had a life once... Now I have a computer and a modem.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Ajax içinde ajax kullanamıyorum | voltigore | Javascript / DHTML / Ajax | 4 | 05/09/2007 18:09 |
| Google AJAX Search API < Sitenize google ajax arama motoru | reachable | Internet | 0 | 04/06/2006 14:38 |
| Ajax da array değişken göndermek | zinnat | Javascript / DHTML / Ajax | 3 | 26/04/2006 14:42 |
| string + değişken = yeni bir değişken | rockerdem | ASP | 9 | 22/04/2006 15:17 |
| Socket fonksiyonlarına izin veren hosting | Yns | PHP | 0 | 30/06/2005 13:18 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |