![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2006
|
Merhaba, Delphi 7 ile kullandığım WebBrowser nesnesini Turbo Delphi for .NET Explorer içinde bir türlü bulamadım. İnternette araştırdım bir kaç yerde kullanımını göstermişler ActiveX olarak eklemekten felan bahsetmişler ama bir türlü yapamadım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Windows Xp Ve Turbo C | psycholog1c | C / C++ | 5 | 01/10/2006 19:50 |
| Delphi WebBrowser | sımone | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 15 | 26/03/2006 01:59 |
| webbrowser da sorun | drsdaldal | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 1 | 07/03/2006 02:40 |
| turbo pascal | emre yavaş | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 4 | 07/06/2005 02:41 |
| VB.NET treeview + webbrowser | skapula | Visual Basic | 1 | 15/09/2004 11:37 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |