![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
Arkadaslar 512 ramim vardı özellikleri bunlar: BilgiAlanı Değer Bellek Birimi Özellikleri Birim Adı AL6D8B53T-5B1K Seri Numarası Yok Birim Boyutu 512 MB (2 rows, 4 banks) Birim Türü Unbuffered Bellek Türü DDR SDRAM Bellek Hızı PC3200 (200 MHz) Birim Genişliği 64 bit Birim Voltajı SSTL 2.5 Hata Tespit Yöntemi Yok Yenileme Hızı İndirgenmiş (7.8 us), Self-Refresh Bellek Zamanlamaları @ 200 MHz 2.5-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) Bellek Birimi Nitelikleri Early RAS# Precharge Desteklemiyor Auto-Precharge Desteklemiyor Precharge All Desteklemiyor Write1/Read Burst Desteklemiyor Buffered Address/Control Inputs Desteklemiyor Registered Address/Control Inputs Desteklemiyor On-Card PLL (Clock) Desteklemiyor Buffered DQMB Inputs Desteklemiyor Registered DQMB Inputs Desteklemiyor Differential Clock Input Destekliyor Redundant Row Address Desteklemiyor Everest Programındaki Özelikler ----------------------------------------------------------------- Yeni Aldığım Ram BilgiAlanı Değer Bellek Birimi Özellikleri Birim Adı M2GAJA8ATTAG081MCH Seri Numarası 4AED328Dh Birim Boyutu 512 MB (1 rows, 4 banks) Birim Türü Unbuffered Bellek Türü DDR SDRAM Bellek Hızı PC3200 (200 MHz) Birim Genişliği 64 bit Birim Voltajı SSTL 2.5 Hata Tespit Yöntemi Yok Yenileme Hızı İndirgenmiş (7.8 us), Self-Refresh Bellek Zamanlamaları @ 200 MHz 3.0-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) @ 166 MHz 2.5-4-4-7 (CL-RCD-RP-RAS) @ 133 MHz 2.0-3-3-6 (CL-RCD-RP-RAS) Bellek Birimi Nitelikleri Early RAS# Precharge Desteklemiyor Auto-Precharge Desteklemiyor Precharge All Desteklemiyor Write1/Read Burst Desteklemiyor Buffered Address/Control Inputs Desteklemiyor Registered Address/Control Inputs Desteklemiyor On-Card PLL (Clock) Desteklemiyor Buffered DQMB Inputs Desteklemiyor Registered DQMB Inputs Desteklemiyor Differential Clock Input Destekliyor Redundant Row Address Desteklemiyor Gene Everest İn Verdiği Özellikler ---------------------------------------------------------------- Şimdi gelelim konuya Bilgisayarıma sag tus özelikler diyorum 512 MB diyor ama pc de 2 tane ram takılı ikisini everest görüyor ama pc 1 tane görüyor anlamadım gitti. Pc ye ikisini takıncada 512 gösteriyor her hangi bitanesini takınca da 512 gösteriyor. Yardım edermisiniz bide iki ram uyumlumu ona bakarsanız sevinirim Format vs bişiler mi yapmam lazım biosu güncelledim 3,4 dü 3,9 yaptım |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
Anakartın model'i ne. DDR400 Ram desteklediğine göre 1GB'ıda desteklemesi lazım.
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
| | #5 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
ramler bir birleri arasinda uyumsuzluk gosteriyor ayni marka ve seri ramleri deneyiniz sorun çözülecektir birde anakartiniz bios guncellemesini takip edini bakin bir son güncelleme varmidir. eger donanimsal olarak goruyor ise tek disketlik yada teknik servis setleri icinde dos ortaminda ram testerlar var onlari bir deneyiniz sonra windows xp sisteminize bakar olmazsa yeniden kurarsiniz..... SP 2 kurarsaniz sizin icin iyi olacaktir.
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |