![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Perl Programlama Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Diz üstü kullanıyorum ve fan sesi beni oldukça rahatsız ediyor. Daha önce yoktu ve sanırım fan kirlenmiş. Bunu servise göndersem 1 aydan aşağı alamam. Kendim temizlemek istesem ne yapmalıyım. Açacaktım ama bu fan tam olarak nerededir ve nerden açmaya başlamalıyım. Tecrübesi olan arkadaşlar görüş belirtirlerse sevinirim. Marka ASUS. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2002
|
Kendi servisine götürmek yerine bildiğin bütün markalara bakan bir notebook servisi varsa oraya götürüp aynı gün içinde alabilceğini sanıyorum. Bu işlere el yatkınlığın yoksa kendin açarak boşu boşuna problem yaşayabilirsin, Eğer illaki uğraşmak istiyorum diyorsan da, tam modelini verirsen netten söküm işlemi için manual bulunabilinir belki.
__________________ Yedekleme yap! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Perl Programlama Üyelik Tarihi: 09/2004
| Alıntı:
Bir ay bilgisayarsız duramam o yüzden yazdım. Manuel kitabı var bir bakayım. Bu arada marka ASUS yukarıda yazmıştım. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2002
|
Anladım o zaman en matıklısı bir tanıdığa falan göndermen, Markası asus olmasına rağmen modele göre değişiklik göstereceği için modelini sormuştum. Ayrıca alternatif olarak dışarıdanda fana kompresör ile yada elektrik süpürgesi ile hava tutabilirsin
__________________ Yedekleme yap! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Syntax Error Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Bursa // İzmit
|
Gerçekten bi tecrüben yok ise bence elini sürmesen iyi edersin.. Cünkü CPU üzerindeki sogutucu yapışıyor ve sökmeyle ugrasipta islemci bacaklari var ise egiliyor veya kırılıyor.. Zaten sökmesi ve toplaması ayrı dert, cok fazla vidası oluyor.. Bu sebeple, garantisi var ise teknik servise rica edersin, akşama işlerim var bugun bitmesi gerekiyor gibisinden beyaz yalan atarsın ve sanırım yaparlar.. İllaki kendim yaparım dersen.. Fan, laptop'u önüne aldıgın zaman sol üst köşeye düşüyor yani islemci üstüne.. Eger ekstradan sogutucu kullanilmadiysa.. Kolay gelsin..
__________________ ProgramcIlIk; Kendini ifade edebilme yetenegidir.. http://www.volkanyildirim.org |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Syntax Error Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Bursa // İzmit
|
Hım, mesajımı düzenleyemedigim icin ekstradan bir post daha gönderiyorum.. Garantisi bozulmaması açısından söyledim, temizlige ekstra ücret isteyebilirler..
__________________ ProgramcIlIk; Kendini ifade edebilme yetenegidir.. http://www.volkanyildirim.org |
| | |
| | #8 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
çok fazla zaman alıyo(muş) biraz fazla vakit ayırmak gerekiyo(muş) yane o kadar kolay bir iş değil(miş) bizzat temizleyenlerden tavsiye almak faydali olabilir(miş)
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
asus notebookları çizgi getiriyorsa onlara gönderin. servisleri gayet iyidir. yok illa ben sökeceğim diyorsanız sökme,temizleme ve geri toplama işlemi için en az 3-4 saatinizi ayırmanız gerekecek. bu tür işlere yatkınlığınız yoksa bulaşmayın çünkü 30a yakın vida sökmeniz gerekebilir. unutmadan, saatçilerin kullandıkları ufak tornavidalardan da bulundurmayı unutmayın.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |