![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Web Programlama Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: Kocaeli
|
arkadaşlar benim ajax için kullandığım linkler şu şekilde: <a href="javascript://ceviz çok güzeldir" onclick="ajaxlogin();">login</a> mesela.. ama o an pencerede animated gif varsa tıklayınca duruyor http://www.cssplay.co.uk/menu/start_gif.html bu makaleyi buldum. adam bi türlü yapmış ama adam css background property kullanmış. çok saçma ve ben kullanmayı düşünmüyorum. başka türlü fikri olan var mı? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Session kullanınca geri butonu problemi | mmg | PHP | 2 | 19/02/2007 03:36 |
| apache duruyor | lavinya | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 0 | 30/08/2006 19:27 |
| sistem saati duruyor | Reti | Donanım | 7 | 20/04/2006 01:03 |
| animasyon duruyor | sadroalin | Flash / Director / Swift 3D ... | 1 | 30/10/2004 20:52 |
| 'find'ı kullanınca <algorithm>i eklemezsek derleyici uyarı vermeli midir? | acehreli | C / C++ | 2 | 09/09/2003 02:16 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |