![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2005
|
Merhaba; Spring Framework ile ugras icersindeyim. Gerek sitesinden gerekse buldugum dökümanlardan bişeyler yaptım. Ama cok basit bir uygulamayı dahi calıstırabilmiş degilim. index.jsp sayfama gelen istegi direk xxx.xxx sayfasına gönderiyorum. uzantısı xxx olan sayfaları yakalıyan bi DispatcherServlet 'im var. ilgili sayfa için HandlerMapping var. Aslında söyle anlatıyım HACETTEPE ÜNİVESİTESİ sayfasındaki dokumanı ve ilgili sitedeki örnekleri harfiyen yapıyorum ama hala sayfa bulunamadı hatası veriyor. İşin kötü tarafı hatada vermiyor. Loglara bakıyorum bişey yok. 1. Yaptıgım ayarların neresinde hata oldugunu nasıl anlarım? Kafama takılan bir sey daha: xxx-servlet.xml dosyasında <bean id="basitDenetimci" class="denetim.BasitDenetimci"/> <bean id="urlEsleme" class="org.springframework.web.servlet.handler.Sim pleUrlHandlerMapping"> <property name="mappings"> <value> /xxx.xxx=basitDenetimci </value> </property> </bean> burdaki BasitDenetimci.java dosyam WEB-INF/src/denetim dizini icersinde. ben bu dosyayı derleyip olusan class dosyasını classes dizinine koymalımıyım koymamalımıyım. bu tarz bi uygulama görmedim ama hatamı bulamamaktan her yeri hata görmeye basladım. Saygılar. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 01/2005
|
o dokumani bende denemistim bir ara.bende derleyemedim. Calisan Kodlar indirilemediginden , hangi jar(library) lari kullandi belli degil ve konuda verdigi orneklerde bir yerde kopukluk oluyor gibi. Hangi Loglara bakiyorsun?, Tomcat icerisinde log directory var. orada hatanin nedeni yazmasi lazim. web.xml icerisinde yapmis oldugun ayarlara gore class dosyani koyabilirsin. Yani derledigin class lari web.xml icerinde de ayarlaman gerekiyor. Yine soyluyorum keske kaynak kodlarini gorme imkanimiz olsaydi. kolay gelsin.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |