![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Yönetim Danışmanı Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: /tmp/loop
|
bilindigi uzere Babylon windows dunyasinin sozluk takiminda vazgecilmezler arasinda,sirf bu yuzden linux kullanamayan arkadaslarim var,biraz arastirmayla babylondan asagi kalmayan ayni mantikta calisan Linux sozlukleri buldum ,hatta bunlardan biri direkt babylon'un linux surumu icin dusunulmustu ama ne yazikki turkce dil dosyalari yok,babylonun eski dil dosyalarini kullananan (.dic)programlar var piyasada ama suanki dil dosyalari garip(?)bir algoritma ile sifrelenmis ve hala cozulemedi(en azindan benim takip edebildigim kadari ile hal auzerinde ugrasiliyor).Neyse lafi uzatmiim soylemek istedigim su,babylon mantigi ile calisan kwordtrans yada benzeri programlar icin bir turkce-ingilizce ,ing-turkce dil dosyasi hazirlamaya calisiyorum,bunun icin text biciminde sozluk dosyalari lazim elinde boyle dosyalar olan var mi ?yada baska fikirler verecek olan?
__________________ ` ` |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yönetim Danışmanı Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: /tmp/loop
|
ek aciklama; http://www.babylon.com >>> windows icin http://www.escomposlinux.org/rvm/wor...nshots/en.html >>Linux icin
__________________ ` ` |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: İzmit/Kocaeli
|
Selamlar; Bu şekilde çalışman olması çok güzel ne diyebilirim. Umarım güzel sonuçlar ortaya çıkar. Linux kullanıcısı olarak yararlı olacağını düşünüyorum... İyi çalışmalar...
__________________ Sevgiyle kalın... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: İzmit/Kocaeli
|
Sağolasın ArkHe Real Musti sayesinde oldu diyebilirim... Ona da buradan teşekkürlerimi yolluyorum. Sahi Kocaeli'den baya kişi takılıyor mu? Musti biraz bahsetmişti. Git gide çoğalıyoruz yani... Hadi görüşmek üzere
__________________ Sevgiyle kalın... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Bakın işte siz aranızda Kocaeli ceviz buluşması yapın ve resimler çekinin yollayın buraya ayrıca diğer buluşmaların fotolar nerdeeee.....
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İstanbul
|
Konunun üzerinden 5 yıl geçtiğinin farkında mısın?
__________________ tuncay.kinali.net |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |