![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006
| Arkadaşlar ödevimle ilgili yararlanabileceğim bir kaynak bulamadım bana yardım eder misiniz? Konu şu; "Varlıklar arasındaki ilişki türlerini tanımlayınız ve her biri için en az bir örnek veriniz. Bu varlıklarda bulunan anahtar alanları da belirtiniz." İyi bir ödev olsun istiyorum ama açıklayıcı bir kaynak yok.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Türkiye'de "www" tarih oluyor, "com, net, org" gibi uzantılara ihtiyaç kalmıyor. | Farslan | Internet | 17 | 13/06/2007 19:09 |
| "Bilgisayar programcısı" ve "yazılım geliştirici" arasındaki fark nedir | acemi | Olumlu Sohbet | 4 | 07/01/2007 14:28 |
| "textbox" & j & ".text" bunun gibi birşeyi nasıl yaparım? | rochka | Visual Basic | 7 | 20/12/2006 22:59 |
| "hacker" kelimesinin karşılığı olarak "korsan" kelimesini ilk kullanan kişi kim? | acemi | Hayata Dair | 25 | 09/11/2005 22:32 |
| Flash MX 04 action script 2 "A" "S" "D" "W" tuslarıyla hareket!!! | fatihed | Flash / Director / Swift 3D ... | 5 | 04/09/2005 21:03 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |