![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006
|
arkadaşlar herkese selamlar sitenin makaleler kısmında anlatıldığı gibi delphi 2006 ile veritabanına bağlanmak için baglanti:=oledbconnection.Create('Provider=microsoft.Jet.OLEDB.4.0;'+ 'data source='+server.MapPath('veritabanim.mdb')); kodunu kullanıyorum fakat web sayfasını çalıştırdığım zaman "provider is not registered on the local machine" diye bir hata alıyorum. Microsoftun sitesinden microsoft jet in son güncelleştirmesi indirdim. günleştirmeyi kurarken makinanızda daha yeni versiyon bulunmaktadır diyor. yine aynı hatayı alıyorum. yardım ederseniz sevinirim... teşekkürler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| DataList Update Sırasında Oledb Hatası | doronty37 | ASP | 0 | 05/01/2007 13:49 |
| sizce hangisi daha avantajlı ado.net ,odbc,oledb | arg | C# | 0 | 28/03/2006 15:28 |
| performans ve oledb hatasi | Volkan Uzun | Veritabanları & SQL | 7 | 15/12/2004 03:43 |
| Microsoft.JET.OLEDB.4.0; ve XP pro TR ISS sorunu | indream | ASP | 2 | 12/08/2004 19:02 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |