![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2005
|
slm arkadaslar bilgisayarima oracle kurmak istiyorum lakin oracle hakkinda pek fazla bilgim oldugunu soyleyemem bildiginiz gibi windows xp home editionda IIS destegi yok bu nedenle oracle kurulumunda herhangi bir sorun yasar miyim diye simdiden sormak istiyorum? simdiden cevaplar icin tesekkur ediyorum ... Bu arada bendeki oracle uc cdde bunlarin hepsini entpacken yapmali miyim bilgisayarima yoksa onlardan kurulum yapbilir miyim ? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Home Edition Sorunları | selected | Windows | 4 | 19/05/2006 15:32 |
| windows home edition, IIS ve PHP | nihal | PHP | 12 | 03/01/2006 12:31 |
| windows xp pro ve windows xp home edition | nihal | Windows | 6 | 28/12/2005 22:33 |
| xp home edition a remote desktop server? | ergrf | Windows | 1 | 13/01/2005 09:17 |
| XP Home edition aktivasyon sorunu | bizz | Windows | 1 | 29/09/2004 13:50 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |