Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Sistem > Donanım

LinkBack Seçenekler
Eski 20/12/2006, 17:45   #1 (permalink)
Üye

Varsayılan HP pavilion g3000 notebook audio driver problemi

Dün bi HP g3000 notebook aldık üstünde işletim sistemi windows media center geldi. Bize yaramıyor tabi xp proya çevirecektik.
yedeklerini ve kurtarma disklerini oluşturduktan sonra biostan sata diski disable yapıp xp yi kurduk tamam sonra sata driverlarını kurup diski gene sata yaptık buraya kadar herşey normal ancak şu anda hp global sitesinden indirdiğim ses kartı driverını kurmak istediğimde "not found device driver" hatasını veriyor, ve sürücüyü kurmuyor ve tabiki makinadan şu anda ses çıkmıyor aynı şekilde dial up modemi kurarkende "driver install failure" diye bir hata vererek onuda kurmuyor.
internet sitesindeki bütün olası driver dosyaları ve exe leri aynı hatayı veriyor.
Makina tam modeli "HP G3050EA" biosunda product ta "HP Pavilion G3000" yazıyor.
Bir türlü kuramadım, bilgisi olan varsa yardım ederse müteşekkir kalırım.
bu arada ADI Saundmax audio driver da işe yaramadı
Just4Talo hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 09/02/2007, 03:08   #2 (permalink)
En Çetin Cevizci :)

ApexLoader Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Y:212314 Z:92415489

Driveri indirdiğin sitede bir service pack 2 yaması olacak onu kurman laım 1.5mb boyutunda birde indirdiğin driverin 64bit xp için olmadığına emimisin?
Onu sürdürmeyen çırak utansın,

imazmmodified eden moderator utansın!
ApexLoader hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 17/02/2007, 13:12   #3 (permalink)
Üye

bvural2003 Adlı Üyenin Profil Grafiği

Sen Bilgisayari Alirken Cd Si Yok Muydu Bunu Cevaplarsan Memnun Olcacağim.tek Bir Cd Olur.bilgisayar Bilgin Nasil
bvural2003 hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 07/04/2007, 00:55   #4 (permalink)
Üye

mndoza Adlı Üyenin Profil Grafiği

bende de bir hp thrifty g5040ea modeli var ve bende xp de sorun yaşıyorum...Hp sitesindeki hiç bir driver işe de yaramıyor.Destek hattı diye bi saçmalık koymuşlar yardım ettikleri falan yok.Kendi çabamla wireless + chipset + ekran kartımın driverlarını buldum fakat geriye modemle ses kartı kaldı aynı hataları bende de weriyor.
""Böyle bi kart bulunamadı sürücü yüklenemiyor""...Bana g3000 serisinin driverlerini kurmamı sölediler fakat oda işe yaramadı bir fikri olan warsa yardım edebilir mi???En azından ses kartımın çalışır olmasını istiyorum...Üzerinde vista home basic geldi we onu zorla kulanıyorum.Tüketiciyi böyle ucuz ticari anlaşmalarla mağdur ediyolar.Ve tutmayan daha henüz oturmamış bir işletim sistemi olan vistaya mahkum ediyolar.Üstelik yanında üç kuruşluk driver diskini wermeyi çok görmüşler ki böle bi cd yok...Lütfen Yardım..................................
mndoza hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08/04/2007, 13:30   #5 (permalink)
Üye

arkadaslar bir xp yamasi var onu kurmadan sesi aktif edemiyorsunuz yamanın ismini bulursam yollicam birazdan
rehavet_yok hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08/04/2007, 14:17   #6 (permalink)
Üye

Microsoft UAA bus driver for HD audio
http://h50176.www5.hp.com/local_driv...95/sp32646.exe
once bunu kurun sonra Hp sitesinden aldığınız ses driveirnin kurun. sorun kalmayacakdır.
rehavet_yok hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 11/04/2007, 20:36   #7 (permalink)
Üye

Mutsuz

ALLAH sizden razı olsun. Bir haftadır bütün aramalara rağmen bulamamıştım.Sayenizde verdiğiniz yamayı yükledim ve OLDU
ÇOKKKKKKKKKKKKKKK teşekkürler.
voao56 hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı