![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2004
|
Merhaba, excel'deki etarihli fonksiyonunun access'ta textboxlarda kullanabileceğim şekilde bir karşılığı var mı? etarihli olarak denedim olmadı. datediff'i denedim istediğimi vermedi. kısaca iki tarih arasındaki yıl, ay, gün farkını bulabileceğim bir fonksiyon var mı access'ta? yoksa kendim mi yazmalıyım? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| ThunderBird Kullanamadım YA | KaravanaBatu | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 13 | 04/12/2006 14:30 |
| access'ta alt form kullanımında sorun yaşıyorum. | savask | Veritabanları & SQL | 8 | 05/03/2006 21:41 |
| access'ta dlookup'u sadece ilgili kayıta nasıl uygularım? | savask | Veritabanları & SQL | 0 | 01/03/2006 23:28 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |