![]() | |
| | #1 (permalink) |
| CevizMania Üyelik Tarihi: 04/2006 Yer: Ankara
| Kod: <script language="JavaScript">
if (this.name!='fullscreen'){
window.open(location.href,'fullscreen','fullscreen,scrollbars')
}
</script>
<a href="javascript:window.close(self)">KAPAT</a>
linke tıklanıldığında flash'ta yapılmış ama html'in içine gömülmüş bir sayfanın f11 özelliği gibi tam ekran olarak görüntülenmesini istiyorum. yukarıdaki javascript kodunu uyguladığımda istediğim gibi sayfa tam ekran açılıyor ancak gelmesi gereken sayfayı ilk önce normal boyutta açıp daha sonra üstüne tam ekran sayfayı açıyor, yani aynı sayfa normal ve tam ekran olmak üzere iki kere açılıyor ve doğal olarak flashın sesinde yankılanma oluyor. Ben linke tıklanıldığında ayrı bir sayfada tek olarak tam ekran çıkmasını istiyorum. Kodda nasıl bir değişiklik yaparsam bu gerçekleşir. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler..
__________________ Gelecek de bir gün gelecek |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| cevizin en küçük avatarı Üyelik Tarihi: 04/2004
| Alıntı:
sanırım yukarıdaki kod işini görecek...
__________________ Sarp Pirilti Yap Olsun...olmuyorsa başka bir yol/şey dene ve devam et | |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
bir sorum daha olacak, tıklanınca tam ekran oluyor ancak pop up engelleme toolbarı olan bilgisayarlarda "pop up pencerelere izin ver" dediğim halde açılmıyor. pop up penceresi engelini yapan bilgisayarlarda bunun önüne geçip pencerenin açılmasını sağlayabilir miyim? Lütfen bu konu forumda daha önce soruldu demeyin, aradım bulamadım..
| | |
| | #5 (permalink) |
| cevizin en küçük avatarı Üyelik Tarihi: 04/2004
|
bunu yapamazsın...birincisi zaten bu pek etik bir uygulama değil..adama tam ekran pencere açtırmak!!!!! çok büyük saygısızlıktır ve bolca küfür olarak sana geri dönder.
__________________ Sarp Pirilti Yap Olsun...olmuyorsa başka bir yol/şey dene ve devam et |
| | |
| | #6 (permalink) |
| ama ben zaten kullanıcıya ekranı kapatabilmesi için bir seçenek sunuyorum. sayfada kapat butonu var, dilediği anda kapatabilir. gözden kaçmasın diye de büyük bi buton koydum..
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
Merhaba ben aşağıdaki kodda buton yerıne normal text/yazı koymak istiyorum. ama java script yine çalışacak ve buton gibi durmacak.ben mesela <input type=text" yaptım bu seferde yazılabilir bi goruntu oluşuyor. normal bir link gibi nasıl durabilir. <a href="fullwin()">Tıklayınız</a> yapıyorum oda olmuyor. ha birde sayfa kendi içinde full olarak açılcak, boyle birşey mumkunmu? Kod: <script>
<!--
function fullwin(){
window.open("index1.htm","","fullscreen,scrollbars")
}
//-->
</script>
<form>
<input type="button" onClick="fullwin()" value="LÜTFEN AÇINIZ">
</form>
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| erhan özden Üyelik Tarihi: 08/2006
|
@kutluay: flashta yapılmış flashın içine loadvars ile alınmış dosya'nın nasıl büyütüleceğini bilmiyorum ama normal yolla. javascript kodunu anlamadım,flash kodlarınıda yazmalısın. ve tam ekran için bağlantı: (f11 gibi değil ama tam ekran) Kod: <a href="#" onClick="window.open('mesela.html', 'meselanın_adı','fullscreen=yes');">tıkla</a>
@PLuToNiuM: Kod: <a href="javascript:fullwin();">tıkla</a> Kod: <a href="javascript:void(0)" onclick="javascript:fullwin();">tıkla</a>
__________________ <?php static $a="okula git"; for($i=0; $i=<100; $i++){ print $a."<br>"; } ?> erhan.ozden@gmail.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |