![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2006
|
Merhaba, Keysmart KP300 model bir pocket pc sahibiyim fakat işletim sistemini Türkçe'leştirmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlarım, eğer burası uygun ortam değil ise bana özel mesaj ile ulaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
bildigim kadari ile bu yama ile hal edilecek bir sorun degil icindeki isletim sistemi palm mi ms pocket mi her ikisi icinde turkce isletim sistemi aramanlazim palm icin yoktu ben kulanirken MS icin olabilir bakmanlazim..
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| corel 09 türkçe yama | kadıköy | Photoshop / Corel / PSP | 0 | 02/02/2005 13:29 |
| msn7 ve üzeri için türkçe yama | hozharputlu | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 3 | 19/11/2004 16:55 |
| photoshop 8/türkçe yama | kubi04 | Photoshop / Corel / PSP | 4 | 11/05/2004 10:13 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |