![]() | |
| | #2 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
valla ben bisi anlamadim cikartma derken bisi anlamadim. ama notebook sistemlerinde klavye padleri farkli oluyor marka model olarak bakmaniz lazim olmadi arkasiniz yaninda slim bir USB F klavye taşısın belki bu bir cözüm olabilir.
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2003
|
Biraz araştırdıktan sonra aşağıdaki adresi buldum. Belki birinin daha işine yarar. http://www.oz-canlar.com/urun.html |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| ucuz notebook | freemoney | Donanım | 4 | 09/06/2005 11:17 |
| unisys notebook | Hard`n`Dark | Donanım | 2 | 22/06/2004 15:39 |
| Genclerin %70'i Q klavye, %18'i F klavye kullaniyormus | acemi | Donanım | 33 | 09/04/2004 14:55 |
| Notebook | p4r4h4t | Donanım | 11 | 10/11/2003 23:09 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |