![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 12/2004
|
arkadaşlar bir arkadaş benden program istedi bulamadım acaba sizler yardım edebilirmisiniz... üniversitede öğrencilerin, çıkışını girişi denetleyen kart chazındakii programı istiyor... yani öğrenci girdğinde saatini tarihini neaman girdi nezman çıktı bunları... bunun programı varmı bildiğiniz delphi olacakmışş.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| . Üyelik Tarihi: 02/2003
|
bi kaç çeşit smart okuyucu var(ağ üzerinden calisan, comport üzerinden ve usb üzerinden) bildigim kadarıyla... ama ps2 den baglanan tercih ederseniz smart kartın sayısal degerini okuyup enter tusu gönderir. Sizde buna göre bi algoritma geliştirirsiniz sanırım. daha önceden internet kafalerde üyelik sistemi için benzer bi program yazmistim...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |