![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006
|
Selam ya şu wireless bana kafayı yedirtti en sonunda bende Toshiba L10-117 notebook var , wireless'ı çalışmıyor görmüyor kartı her şeyi denedim biosu bile yeniden yükledim yok görmüyor bir yardımcı olursanız çok sevinirim en sonunda içinde kartın olmadığında şüphelenicem valla |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006
| Alıntı:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
Neymiş hata. Belki bizede lazım olur. Seni aramakla uğraşmayalım
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| yahu bi bakın beğenirseniz bi daha bakın olurmu :-) | @rhan | Site Yorum | 10 | 18/04/2006 15:19 |
| bi bakın | emranella | Protesto | 0 | 18/12/2004 13:39 |
| Asp Hata Bakın...! Pls | Turkfun | ASP | 5 | 15/09/2004 15:46 |
| Kendinize iyi bakın. | LoS.ToF | Duyurular & İlanlar | 9 | 10/05/2004 00:51 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |