![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2003 Yer: kernel
|
Arkadaşlar herkese merhaba. Bir web sitesinde sql üzerinde tutulan veriler var. Bunların yedeğini alıp kendi makinemde bulunan sql server a aktarmak istiyorum. Fakat yedeklerini alacağım sunucu benden uzak bir yerde. Bir hosting firmasında. Dolayısı ile bu işi sql manager' i açıp yapamıyorum. Bu işi mysql de olsa pma ile hallederdim. Acaba mssql in de bu tarz bir arayüzü mü var? Nasıl bağlanacağım ben bu sunucuya? Nasıl alacağım yedekleri? Yardım lütfen...
__________________ ---- all in all you're just another brick in the wall...! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yönetim Kurulu Üyelik Tarihi: 01/2003
|
hosting şirketi enterprise manager la veya management studio'yla bağlanmana izin vermiyor mu?
__________________ Erkan BALABAN www.webtasarimkilavuzu.com www.molaver.net Çözümler ihtiyaçlardan doğar. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Bilgi Paylaştıkca Çoğalır Üyelik Tarihi: 11/2006 Yer: Bilgisayarın Önü
|
SQLBrowser ile ilgili bir araştırma yaptınızmı
__________________ Sevgide güneş gibi,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ,hataları örtmede gece gibi,tevazuda toprak gibi ,öfkede ölü gibi ol,her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.(Mevlana) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2003 Yer: kernel
|
hayır yapmadım. konuya biraz yabancıyım açıkçası. ilk defa sql ile uğraşıyorum. bir makinemde sql server kurulu idi. sadece orada enterprise manageri kullanarak bağlanmayı denedim. onu da beceremedim.
__________________ ---- all in all you're just another brick in the wall...! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yönetim Kurulu Üyelik Tarihi: 01/2003
|
enterprise manager'la bağlanamıyosanız hosting şirketi izin vermiyordur.
__________________ Erkan BALABAN www.webtasarimkilavuzu.com www.molaver.net Çözümler ihtiyaçlardan doğar. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Bilgi Paylaştıkca Çoğalır Üyelik Tarihi: 11/2006 Yer: Bilgisayarın Önü
| Alıntı:
normal olarak dosya aktarımını yapamıyorsanız. Enterprice danda yapamazsınız.
__________________ Sevgide güneş gibi,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ,hataları örtmede gece gibi,tevazuda toprak gibi ,öfkede ölü gibi ol,her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.(Mevlana) | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |