![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2006
|
Arkadaşlar daha önce VB6 kullnıyordum orda data baselerde Recordset ile istediğim gibi işlemler yapabiliyordum. Ama şimdi VB.NET ile çalışmaya başladım. Elimde Kitaplarımda var ama hiç bir yerde açıklayıcı bir örnek uygulamaya rastlamadım. Basit bir update işlemini bile nasıl yapacağımı bilemiyorum. Acaba bana yardımcı olabilirmisiniz. Bana elinizde basit bir Access'e veri yazn listeleyen update eden kayıt silen bir örnek programınız varsa gönderebilirmisiniz. roterwolf@gmail.com |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2005 Yer: İstanbul
| www.planet-source-code.com adresinde bir çok örnek mevcut. Bir göz atmanı öneririm.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Vb.başlangıç için örnek proje | alonewolf | Visual Basic | 4 | 14/11/2008 03:10 |
| arkadaşlar acil basic ve access 'le ilgili örnek | shnan | Visual Basic | 1 | 24/02/2007 11:08 |
| j2me ile ilgili örnek lazım | ccct | Java / JSP | 2 | 17/02/2007 02:22 |
| <Select> için örnek CSS stilleri | hakansor | Web Tasarım | 4 | 16/11/2006 14:04 |
| Socket bağlantısı için örnek. | LoS.ToF | PHP | 5 | 01/10/2002 11:40 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |