![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Recursive Educator Üyelik Tarihi: 06/2006
|
merhaba ben duvarda çeşitli ilanları gösterebileceğim bir ışıklı pano yapmak istiyorum. daha iyi anlamanız açısından şöyle örnek vereyim. futbol ya da başketbol maçlarındaki skorboarlar gibi ama tamamen kendi ürünüm olmalı daha doğrusu öğrenci arkadaşlarla beraber bizim tasarımımız olmalı hem bişeyler öğreneceğiz hem de farklı fikirler aklımıza gelirse sisteme entegre edeceğiz. sormak istediğim şu: 1. acaba en ideal boyutlar ne olmalı (ben iki satırlı ve 20 sutunlu düşünüyorum) 2. her bir hücre bir karakteri göstereceğinden ideal hücre boyutu (9*16) olabilir 3. hücrelerin üzerinde ne tür led ler kullanmalıyım. uzaktan da okunabilmeli. mesela trafik ışıklarında kullanılıyor. onların türü hakkında fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. 4. bu panonun kontrolu bilgisayarla mı daha uygun olur yok sa chip le mi sorularımı okuduğunuz için ve şimdiden yazacağınız cevaplar için teşekkür ederim. iyi çalışmalar |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ¿ Üyelik Tarihi: 01/2003 Yer: BURSA
|
elektronikhobi.com da istediğin bilgiler olabilir.
__________________ Hiçbir değer tanımayan , kendi içindeki yetenekleri geliştiremez. nod32 antivirus system Kendi sitem değil :yalantarih |
| | |
| | #3 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
En yakın elektronikciye gidip en parlak ledinizi verin demeniz yeter. Hazır pano sürücüleri vardır ama siz hepsini bastan yapmak istiyorsanız;fazla elektroniğe girmeden birkac pic ile hallede bilirsiniz. picleride bilgisayardan seri/paralel portla kontrol edebilirsiniz.
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |