![]() | |
| | #3 (permalink) |
| E=mc² => m=F Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: İstanbul
|
Sade güzel bir site olmuş, Logo sitede en önplanda duruyor. @Turkerin dediği gibi iyi bir yer bulman lazım logoya sitenin orta alanına yakın yerlerde olmaz genelde logolar.
__________________ Maddenin Temel Taşı Frekans kadar karmaşık bir yapı Ted Medikal Store-chat-sevdigin.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Micy Üyelik Tarihi: 10/2006 Yer: Bursa
|
kusuruma bakma kurtcuk ama maalesef ben hiç beğenmedim. İletişimde formunu boş gönderdiğimde aldığım hata nasıl bir şeydir böyle. Hazır script mi bu? Yarı ingilizce yarı türkçe anca hazır scriptlerde olur yada çift dil uygulaması yapmış, gözden kaçırmış olabilirsin ama burada ne alaka çözemedim. Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz: Name. Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz: Email. Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz: Message. adresiniz geçerli değildir. Lütfen geçerli bir mail adresi giriniz Lightbox dışında sevebileceğim birşey göremedim. Html ve PHP ile listemele, sorgulama. Daha etkileyici bir sayfa olabilirdi. Ve kanımca bu uygulama madem büyük birşey değil tab olayını kullanarak daha etkileşimli hale getirebilirdin. Daha net renkler ile hoş bir (soluk olmayan) görüntü elde edebilirdin. Sonuç olarak, baştan savma bitsinde kurtulayım havasında bir his aldım programlamacı ve tasarımcı yönüyle. Ziyaretçi tafından bakıldığında, albenisi olmayan, diğer sitelerden daha az verimli ve amatör bir site. Lycos'a atılmış test yayını gibi.
__________________ The End..! |
| | |
| | #5 (permalink) | ||||
| ® Üyelik Tarihi: 02/2005
| Alıntı:
![]() Alıntı:
o şekilde bir durumun oluşması muhtemeldir. Senin mesajından sonra yanlış yaptığımı özürlerimi iletip düzenlemeye gittim.Alıntı:
Alıntı:
| ||||
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2002
|
Ben logo haricinde göze çok batan bişi görmedim, gayet sade ve şık, Yukarıdaki buttonlar releasede kaybolmasa geri girse daha hoş olurmuş, Firmanın telefon ve adres bilgileri yok, birde teknik bilgilere hiç yer verilmemiş, kartvizit gibi olmuş dicem iletişim bilgileri yok.
__________________ Yedekleme yap! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Alıntı:
Bir kaç eklenecek nokta var; 1- İletişim Bilgileri - Şu an tadilatta olan iş yeri fotoğrafları bilgileri 2- Kroki 3- Telefon - Adres bilgileri... 4- Birde burada belirtilen yanlış yönlere göre düzenlemeler | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
default fonttan başka fontlar deneyebilirsin. Alıntı:
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Freelance Web Developer Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: İstanbul
|
* İmaj kullanırken alt tag'ını kullanırsan daha iyi olacaktır. * Haberler şeridinin sağ kısmında border yok. Büyük ihtimalle resmi alakasız bir yerden kestin. Sol kısıma bakarsan demek istediğimi anlayacaksın. Aynı hata diğer menü başlıklarında da var. * Biraz daha koyu renk kullanırsan yazılarda okunma sorunu yaşanmayacaktır. * Projelerimiz sayfasında resimler kötü görünüyor. Thumbnail resim kullanırsan çok daha iyi olacak. Ayrıca border ve resim aralığını düşürmen çok daha hoş gösterecektir. Lightbox diye arat google'da belki canlandırabilirsin bu sayfayı.. * İletişim sayfasında Mesaj kutusunun fontu diğerlerinden farklı ![]() Bu arada şirketinizin web sitesine oranla çok amatör bir site olmuş (kötü demedim yanlış anlaşılmasın.) |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
şimdi farkettim sağolun gösterdiğiniz için, diğer belirttiğiniz noktalarda da dikkatli olacağım çok teşekkürler
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |