![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2006
|
Arkadaşlar yurt dışında Comp. Science programına başladım.Vize yüzünden 1,5 ay geç gidebildim ve konularda bayağı geri kaldım... Bize okulda Java öğretiyolar,Eclipse programını kullanıyoruz.Software Design diye bir dersimiz var ve bu derste use case diagrams,domain class gibi şeyler öğretiyolar,bu tür bilgiler internette UML adı altında da geçiyor.Acaba bunlarla ilgili Türkçe kaynak var mı?İngilizce kaynaklardan anlamak biraz zor oluyor... Eğer yoksa İngilizce güzelce anlatan site veya ebook larda olabilir. www.kodcu.com da programlama ile ilgili güzel bir yazı var.Programlama dersi için burayı takip ediyorum ama yukarıda bahsettiğim diyagram yapma konuları hakkında herhangibir kaynak bulamadım şimdilik... Yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| frame forwarding domain yönlendirme hakkında? | v4mp1r3 | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 8 | 17/09/2008 20:44 |
| CASE kullanımı hakkında | sadist_sniper | Veritabanları & SQL | 20 | 28/11/2006 18:27 |
| Java Kod Link İle İstediğin İsimde Domain Gösterme! | ByVista | Javascript / DHTML / Ajax | 6 | 16/09/2006 16:21 |
| Domain ve Google'da çıkma hakkında Lütfen Yardım!!! | webmaster_dadas | SEO Forum | 38 | 05/08/2006 13:35 |
| Onlinenic Domain tranferi hakkında | Cuteres | Web Tasarım | 5 | 12/09/2005 02:47 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |