![]() | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: N/A
|
Bozo++
__________________ http://ean.btturk.net/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: N/A
|
Şaka bir yana; Yapmak istediğin tam olarak ne? Örnek bir çizgi film istiyorsan sana kendi yaptığım bir taneyi gönderbilirim. ea@btturk.net 'ten bana ulaşabilirsin.
__________________ http://ean.btturk.net/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: burasıı
|
ya ben ciddiyim... Intro yaparken birbirine giriyo. Ya layer yetmiyo ya bi ton layer oluyo. Görevini tamamlayan symbolleri bir layera atiyom olmuyo atmiom 50 layer oluyo hiç olmuyoo........ Bu i$ nası yapılır. Bana örnek güzel bi intro fla'si falan gönderemezmisiniz? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Orta Saha Üyelik Tarihi: 06/2002 Yer: Mezapotomya
|
şimdiye kadar hiç layer sıkıntısı çekmedim. en hareketli sembolleri 20 layerle yapabilirsin. mesela sadece bazen görünüp kaybolan sembolleri aynı layerde toplayabilirsin. yada her animasyonu ayrı sembol yapıp telltarget ile kontrol edebilirsin. emin ol bu işini çok kolaylaştıracaktır.
__________________ Bu vatanın ekmeğini yeyip bu vatana ihanet edenler, birgün ekmeği yedikleri yerden kurşunu yerler... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Flash Mx yada 5 te sanırım layerler Photoshop'ta oldugu gıbı klasorler altında toplanabılıyor.. Bu ısını baya kolaylastırır gıbı.. Ayrıca framelere acıklama eklemende mumkun.. Bunun yanında bırde timeline sıkalasını kuculterekte daha genıs bı gorunum elde edebılırsın.. Benım !klıma gelenler bunlar.. Bunun dısında bozo'nun degıdıgı hareketı kendı ıcınde olan sembollerı movıe klıpler ıcınde toplamakta ıyı fıkır.. Hem bu sayade tekrarlardan ve buyuk dosya boyutlarından da kurtulmus olursun.. Ornegın caddede yuruyen bır adam anımasyonu yapıyorsun.. Bu durumda caddenın ve bınaların akısını arkaplanda bır movıe klıpte tutabılırsın.. Adamınını ve karsı yonden gelen neslerı ıse (ınsan, kedı, kopek vs..) ayrı ayrı klasorlerde toplayabılırsın.. Ve dıyelımkı adamın durdugu anda arka plandakı akısı durdurmak ıcınde tell target kullanarak akıs movıe klıbını stoplarsın.. Bıraz alakasız bır ornek oldu ama temel mantık bu sekılde sanırım.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Orta Saha Üyelik Tarihi: 06/2002 Yer: Mezapotomya
|
en nefret ettiğim şey yapılan flashın avi olatak verilmesi, yani video da kullanılması. işte o çok kötü. yaptığınız herşey rootta olacak. dönen bir dünyanın tüm frameleri roota olacak. işte çok kötü bir durum. şu swf yi olduğu gibi avi yapan bir program bulamadım gitti.
__________________ Bu vatanın ekmeğini yeyip bu vatana ihanet edenler, birgün ekmeği yedikleri yerden kurşunu yerler... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |