![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Recursive Educator Üyelik Tarihi: 06/2006
|
ben access te bir form tasarladım. bu form veritabanında bir tabloya bağlı bu formu çalıştırmak için mecburen veri tabanına bağlanıyorum. ordan formu çalıştırıyorum. acaba formu başka bi şekilde exe ya da çalıştırılabilr bir forma getrimek mümkün mü. mümkünse nasıl yapılacak. bu konuda bilgi verirseniz sevinirim iyi çalşımalar |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Sanıyorum yeni başlamışsın, İşi biraz daha ilertenice veritabanı penceresini açmaya gerek kalmayacak çünkü o zaman komut düğmeleri ile bur formdan başka bir formu açtıracaksın, yani açılışta bir form yükleteceksin ve o formun üzerine koyduğun komut düğmeleri ile diğer formları açtıracaksın. Amaaaa, her halde access çalışıyor olacak, yani exe yapamıyorsun.
__________________ www.koddeposu.com TÜRKİYENİN KOD PAYLAŞIM PLATFORMU www.kullaniciyorumlari.com E ADI ÜSTÜNDE, SENİN ALMAK İSTEDİĞİN ŞEYİ ADAMLAR KULLANMIŞ, BİDE ÜSTÜNE YORUM YAZMIŞ. . |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Acceste resmi alana bağlamak | Serkan | Veritabanları & SQL | 5 | 24/12/2006 04:40 |
| Web Tasarımı/Webmaster CD – Meslek Olarak Web Tasarımı | biber | Duyurular & İlanlar | 0 | 27/08/2005 03:53 |
| acceste form üzerinde datagrid kullanımı ve diğer kontroller..???? | makineci | Veritabanları & SQL | 1 | 05/04/2005 16:14 |
| Acceste ilk veya son 3 karakter | CodeMania | Veritabanları & SQL | 9 | 16/10/2004 01:01 |
| Manyetik Form, yapışık form, Winamp gibi formlar ya da adı herneyse | Sedat Atif | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 6 | 04/11/2003 14:21 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |