![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2005 Yer: istanbul
|
formumum için de WebBrowser1 nesnesindeki html formnu sanal klavye ile doldurmak istiyorum ama dişarıdaki klavyeleri kullanmak istemiyorum klavye form ile bitişik olmalı yani formun izerine böyle bir klavye yapabilirsem çok güzel olacak. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum mümkünse hazır kod olabilir ş iyi çalışmalar imdiden teşekkür ediyorum. kod yazarsanız güzel olur çünkü delphide öok iyi değilim sadece aracı dil olarak kullanıyorum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| . Üyelik Tarihi: 02/2003
|
Ben denedim projenin içine bi web browser koyunca olmuyor. Ayrica pek sağlıklı da çalışmıyor. Ve elimden geleni yaptim ben. Sendmessage postmessage fonkisyonlari ile webbrowsere mesaj keydown mesajı gönderiyorum almıyor. Biri Bi el atsa bizde öğrensek ne hoş olur aslında...
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Ryu Üyelik Tarihi: 02/2003
| Gönderdiğim programı "sağlıklı" çalıştırabilmek için önce Not defterini aç(Başlat/Tüm Programlar/Donatılar/Not Defteri). Sonra gönderdiğim sanal klavye programını aç. Liste kutusundan Not defterini seç. Daha sonra sanal klayyede bastığın tuşlara göre Not defterine yazılar yazıldığını göreceksin.
__________________ Bu suya yazılan bir yazıdır... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| . Üyelik Tarihi: 02/2003
| kizma yani üzerine bi Twebbrowser ekleyince calismiyor demek istedim diger tarafta calisyor. Yanliz buttona tıklayınca seçilen pencereyi aktif yaptigi için aktif penceredeki focus ozelligi almis bilesen içindeki bütün metin seçildigi için yazdıklarınızı silip tekrar bir karakter yazıyor. (delphi idesinde Böyle oldu)
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006
|
Merhaba, Belki simdiye kadar çözmüşsünüzdür.... Çozmediyseniz bu çözüm de işinize yarar... 1- Karflake'in Form'una bir WebBrowser ekledim. 2- Denemek icin bir SpeedButton ekledim ve Flat ozelligini True yaptım. 3- Başka bir buton icine; WebBrowser1.Navigate('www.google.com'); satırını ekleyerek sayfayı getirdim. 4- SpeedButton içine de aşagıdaki yine Karflake'in kodunu sadeleştirdim. Sadece Q harfi icin bir deneme...esnek hale gelebilir... ve .. çalıştı... ![]() procedure TForm1.SpeedButton1Click(Sender: TObject); var tut:string; begin tut:='Q'; SendKeys(Pchar(tut),true); end; Umarım yardımı olur.... maxxuth@yahoo.com www.geocities.com/maxxuth |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |