![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Security Stuff Üyelik Tarihi: 11/2004
|
İnsanların kitap, sinema, politika, bilişim, toplum, birey, popüler kültür, tarih ... gibi konular hakkında eleştiri yazıları yazabileceği bir site. Amaç herşeyi kötülemek değil edebi eleştiriler ile aslında söylemek istediklerimizi düzgün bir şekilde ifade ederek eleştirilen şeylerin daha yararlı hale gelmesini sağlamak. Site altyapısı wordpress, tema hazır ben üzerinde biraz oynama yaptım. Firefox ve Opera'da sorunsuz çalışıyor. Gördüğünüz hata varsa belirtirseniz sevinirim. Eleştirmen Ol ! bağlantısına tıklarsanız sizde sitede eleştiri yazıları yapabilirsiniz. http://www.elestiri.org/ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Ortaya Karışık Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: İzmir
|
Güzel bi proje olmuş. Emsali var mı bilmiyorum ben hatırlamıyorum. Keşke wordpress yerine daha kapsamlı bir sistem hazırlasaymıssın... Bu görünümyle gayet güzel ama dediğim gibi daha kapsamlı bir sistem projene daha iyi yakışır. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
çok hit alacağından eminim, ne de olsa çok konuşmayı seven bir milletiz. içeriğin kalitesi de tutturulabilirse neden güzel olmasın. ancak sağ blokta 2 sütün olması yazılara daha az alan kalmasına neden olmuş, bence yazıları olabildiğince geniş alana yaymak lazım. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
site açılmıyor bende.
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
@C-Nem, Dediğim gibi hostta sorunlar var bugün gene konuştum. Sanırım serverdaki diğer sitelerden kaynaklanıyormuş. 1-2 gün daha sürermiş. Arada kesinti oluyor veya site yavaşlıyor. Mesela şuanda normal. @turker, Sağ blokta birçok kullanışlı şey var. Mesela eleştiri nedir yazısı veya herhangi bir yazının içine girince hızlı erişim için bilgiler veya aramada fonksiyonellik gibi. Orayı kaldırırsam temanın pek bir özelliği kalmaz. Ayrıca sonuç olarak yazıların çoğu kendi sayfasından okunur enlemesine değilde boylamasına okunabilir kanımca. |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Şuanda site yeni açıldığı ve sadece 2 yazı olduğu için görünmüyor fakat temada şöyle bir özellik var. Mesela anasayfada 10 tane yazı varsa bunlardan istenilen kadar mesela 3 tanesi tam olarak yayınlanıyor (şuanki haliyle) geri kalanı ise önceki yazılar altında başlık olarak yayınlanıyor. Buda shiftdelete'teki gibi olmasada gene birçok eleştiriyi tek bir sayfada bir bakışta görmeyi sağlıyor. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Tema çok başarılı bir tercih olmuş. Her şey yerli yerinde , güzel çalışma, tebrikler.
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |