![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2003
|
kısa çaplı haber siteleri test yayınındalar ne haber ne haber resmi ne haber yorumları birbirini tutarlar sonra bu da nedir demeyin. İç yapılanma sekli olarak birbirlerine çok benzerler maddi ve vakitden ötürü uğraşamadıkwww.golcukpostasi.com.tr (Asp+Js+Css-Xhtml) www.isveinsan.com.tr (Asp+Js+Ajax+Css-Xhtml) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Hipokondriyak Üyelik Tarihi: 06/2004
|
Golcukpostasini daha once gormustum zaten, orada Anket Kosesini cok tutmustum, Basarili bir site, ama Is ve insan'i yeni gordum :-P Site gorunusu guzel tek gozu bozan, Ust menu (Kunye, Reklam, Irtibat..) kismi, nedense orasi biraz bozmus gibime geliyor, ama dusunuyorumda, oraya nasil bir menu sekli gelebilir aklima birseyler gelmiyor. Basarili calismalar olmus, Tebrikler. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2005 Yer: İstanbul
|
İş ve İnsan Gazetesinde sol kısımda Keramettin Gençtürk başlığı var. Altındaki kayıt ya sağa kaymış ya da resim olmadığı için sol kısmı boş görünüyor. Ayrıca uyumluluk için bir göz atabilirsiniz |
| | |
| | #5 (permalink) |
| ¿ Üyelik Tarihi: 01/2003 Yer: BURSA
|
golcukpostası gayet güzel olmuş aynı içeriğe sahip bir çok portal var fakat sizinki diğerlerinden tasarım ve yerleşim bakımından daha kullanışlı.( ayrıca gözüde yormuyor. )
__________________ Hiçbir değer tanımayan , kendi içindeki yetenekleri geliştiremez. nod32 antivirus system Kendi sitem değil :yalantarih |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: /root/
|
alico, GölcükPostası'nı görsel anlamda göze batmayan güzel bir site. Anketini çok beğendim. Haber başlıklarına bağlı resimler dinamik yapsan (ve önyükleme ile çeksen) çok daha dikkat çekici olur. Anket chartların iyi olmuş. AMA ben şahsen İş ve insanı daha kullanışlı ve profesyonel buldum. Bunu söylerken kaynağını ve yazma stilinide incelediğimi bilmeni isterim. Kontrast kullanışında çok iyi. Eline sağlık
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: /root/
| http://www.isveinsan.com.tr/?p=goster&id=1656&t=1 kaynağındaki lightbox daki title hatasını incele istersen
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
golcukpostasi'nı çok beğendim , bir haber sitesi böyle görünmeli bence, ayrıca anketteki güvenlik oylaması fikri de hoşuma gitti ama güvenlik kodunu yanlış yazsak bile oy kullanabiliyoruz, oyla butonu sadece güvenlik kodu doğru girildiğinde aktif olsa daha güzel olurmuş.
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |