![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Yani yapmak istedigim aslinda tam baslikta yazdigim sey ama icimden bir ses baskalarininda bu proje uzerinde calistigini söyluyor nedense, olur mu acaba böyle bir sey.
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Yav daha suraya yazali iki dakika oldu Hurriyet nerden duymus hemen alla alla ![]() Turker biliyodum ben birilerininde bunla ugrastigini ama ben simdilik sir vermeyecem
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
enerji korunum yasasina gore verilenden fazla elde etmek imkansiz ancak yolu veya zamani kisitlayarak veya katlayarak değişim söz konusu. yakit gerektirmeyen bir kuvvet zaten var. O da potansiyel enerji. m.g.h = Ep havanin surtunmesini minimuma indirirsek yere carptigi anda bi enerji elde etmis oluruz ve kuvveti de yer cekimi saglamis olur. hava surtunmesinin minimuma yaklasmasi, vakumlanmis ortamlarda mumkun. benim aklima bu geliyor.
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #9 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
Yasalar dogruyu TAM söylemese bile yalan da soylemez.
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #10 (permalink) |
| E=mc² => m=F Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: İstanbul
|
Verilen güçten daha fazlasını geri kazanma diye bir olay yok benim bilfiğim kadar. Ancak Kayıpları minimuma indirgersek (Sürtünme-ısı) ve ve en minimum olan kaybımızı başka bir sınırsız olan bir kaynaktan elde ederek takviye edersek enerjiyi hep sabit tutmuş oluruz. Ve Enerji dönüşmünü kayıpsız yapmışoluruz(Daha doğrusu az olan kaybı takviye ederek.) Yakıt gerektirmeyen derken ne kast ediliyor ? (Sürekli maliyet gerektiren yenilenemeyen yakıtlar mı? Güneş-Rüzgar buna dahilmi) Bu arada makinanın türü nedir. Motor gibi birşeymi ?
__________________ Maddenin Temel Taşı Frekans kadar karmaşık bir yapı Ted Medikal Store-chat-sevdigin.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |