![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Asus wireless modem kullanıyorum.Modemin yönetim ayarlarında IP Filters die bir bölüm var.Ben burdan belli ip adreslerinin bağlantılarına limit koymak istiyorum...Ip Filters bölümünden bunu yapmayı denedim, ama limit koyduğum ip adresli makine internete hiç giremedi.Ben belli bir sınırlama koymak istiyorum.Mesela 20 kb ile veri çeksin gibi.. Bunu ip filters bölümünden nasıl yapabilirim.?? Ya da doğrudan modeme bağlı (yani server olmadan) bilgilsayarlara limit nasıl koyabilirim.Araştırdım bu pek mümkün deilmiş.Ama modem ayarlarından bunu yapabiliyor olmam gerek die düşünüyorum... Yardımlarınızı bekliyorum...
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
bak orda senin yapmis oldugun hangi ip listesinin sana baglanacagi yada hangilerini block layacagindir block dediysen engellenir allow acces die bir secenek var ise erisim saglarlar kota konusuna gelince farkli programlar felan kullanmak zorundasin arastirirsan var forumlarda sanirim
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |