![]() | |
| | #3 (permalink) |
| Victory Üyelik Tarihi: 04/2006 Yer: Kocaeli
|
Aveadan bundan 2 yıl önce öğretmen hattı aldım. Ortalıkta dolaşan şöyle bir söylenti var.Avea öğretmen hatlarındaki sınırsız konuşma süresini kaldırmış ve bunu aylık 1000 dakika ile sınırlamış. Bununla ilgili MEB ile bir sözleşme imzalamış ve bazı abonelerine bu durumu bildirmiş ancak bana ne böyle bir mesaj geldi ne de bir uyarı..Böyle bir durum varmı acaba?
__________________ Yaslan be Halil İbrahim |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2005
|
re zaferdoğan & gok_tengri evet bu tamamen doğrudur milli eğitim ve emniyet genel müdürlüğü tarifelerinde kısıtlamalar oldu.Çoğu kişiye mesajlar ulaşmış ama tabi msjları alamayanlarda var.Biz aktivasyon merkezimizi aradık bu duyuru doğrulandı... bilginize.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2006
|
Avea'nın kamu personeline verdiği 'sınırsız konuşma' hakkı bulunan hatlarda, bazı aboneler günün 12 saati konuşunca şirket sınırlamaya gitti. İlk kısıtlama polis ve öğretmene geliyor. Aylık konuşma süresi 17 saatle sınırlandı. saçmalık. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Ne ? Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: Ankara
| Alıntı:
onlarda haklı başedilmezki bu kadar adamın çenesiyle olacağı buydu
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |