![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Dandini dandini Üyelik Tarihi: 05/2006
|
uzun bır ara net baglantımı kestim kendımı ıslerıme verme nıyetındeydım ve oylede oldu gercekten ama bos bos pc basında otururken neden bos duruyorum bır pıortal yazayim dedım ve ortaya bu cıktı.aslında can sıkıntısıydı benımkı PHP pek cakmazdım ama ınanın bır ay sırf bır ıs becerebılmek ıcın PHP soktum hemde kmsenın yardımı olmadan ınsallah kayde deger bısı ortaya cıkmıstır... goruslerınız elestırılerınız neler yapabılırım gelıstırmek ıstıyorum benım ıcın cok onemli sımdıden sagolun siteyi gormek icin www.cavanoz.net/demo |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Dandini dandini Üyelik Tarihi: 05/2006
|
kardes yanıldın allahını seversen bak bakalım turkportala benzıyomu elestırırde bukadarmı olur tamam vatanay turkportalın yazan cocuk ama bunu tamamen ben yazdım yanı turk prtaldan esınlenmedım ayrıca asp den pek anlamam + vatanayla ortak ısler yapıyoruz ama ooo ASP coder yanı esınlenmek yok hatta turkportala hıc bakmadım benzerlik olabilir bılmıyorum
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Bahsettiğiniz scripti görmedim ama benzerlik olsa bile bile yazdığınız scriptin farklı dille yazılmış bir portala benzemesinde herhangi bir sakınca yok. Bu sistemi kendini geliştirmek için hazırladıysan eminim ciddi mesafe kaydetmişsindir, ama bu saatten sonra tek başına oturup portal yazarak bu gün etkin kullanılan portallardaki işlevselliği yakalamak çok çok uzun bir mesai gerektiriyor. Güzel bir çalışma olmuş , başarılar.
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
| | #7 (permalink) |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
|
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Abdullah DAĞLI Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Ankara
|
grafikler çok abartılı olmuş. Grafiklerden ötürü içeriği göremiyorum. Gözüm hep biryerlere kayıyor. Bence grafiklerdeki border'ları (çerçeve) kaldırsan daha iyi olur. Duyurular bölümünden hızlıca birşey kayıyor ama anlamadım şu reklam filmlerinde hedef kitlenin okumasının istenmediği cinsten...Bence tasarımı yeniden elden geçir. Hatta sıfırdan yeniden yap. Daha sade amacına yönelik bir tasarım iyi our sanırım!... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |